Woaw ben Fransa'da yaşıyorum ama sapmayalim konudan sonra senin profilinde konusuruz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Uğraşsam sysprep ile gidip stereoos diye modlu Windows 10 çıkarırım.
Nlite ile driver filan atsan, ISO'yu WinRAR ile acip wallpaper'leri vs. degistirsen oldu sana stereoOS 10 ULTRA MEGA MAX!
Ha burada ismim Amelie degilWoaw ben Fransa'da yaşıyorum ama sapmayalim konudan sonra senin profilinde konusuruz.
Nlite ile driver filan atsan, ISO'yu WinRAR ile acip wallpaper'leri vs. degistirsen oldu sana stereoos!
Ha burada ismim amelie degil![]()
Farkındayım insanlar nedense Fransa tutkunu.
NTLite'a ne gerek var? Gider HackBGRT ile Mario logosu koyarım, BIOS desteklemez yazarım.Nlite ile driver filan atsan, ISO'yu WinRAR ile acip wallpaper'leri vs. degistirsen oldu sana stereoos!
Bu arada 100 TL'ye satın alabilirsiniz. Normalde 299'a satıyorum, Techolay özel! (!)
dewberry
Üstün
nLite'den bahsediyorum hocam. Gerci NTLite'da nerdeyse aynisi.
NTLite'a ne gerek var? Gider HackBGRT ile Mario logosu koyarım, BIOS desteklemez yazarım.
Bu arada 100 TL'ye satın alabilirsiniz. (!)
@Stereo.Luigi99 bu adamdan daha bilgisi vardır OS ile alakalı.
dewberry
Üstün
@Stereo.Luigi99 bu adamdan daha bilgisi vardır OS ile alakalı.
Yahu adamin yaptigi iste teknik bilgi yok ki
NTLite fena değil ama Pro işi falan olunca can sıkabiliyor, MSMG Toolkit kullanmışlığım da var.nLite'den bahsediyorum hocam. Gerci NTLite'da nerdeyse aynisi.
Harbiden adam rehber falanda paylaşmamiş bir de bu adam Custom OS mi yapıyor?
dewberry
Üstün
NTLite fena değil ama Pro işi falan olunca can sıkabiliyor, MSMG Toolkit kullanmışlığım da var.
Dogrudur. Nlite'i XP'ye SATA driveri atarken kullanmistim sadece
Harbiden adam rehber falanda paylaşmamiş bir de bu adam Custom OS mi yapıyor?
Aynen Custom OS yapiyor. Baska bir şey degil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.