Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazdan itemsatis.com'a "Airbus A380 Yolcu Uçağı Ultra" satmaya gideceğim, ha eklediğim bir şey yok bu arada. Sadece logoyu değiştirdik. (!)

Cidden bu ilanları onaylayan moderatör hiç dememiş mi "Adam Windows satıyor ne iş?" diye? :D Bence uçağa da onay verirler.

Birazdan itemsatis.com'a "Airbus A380 yolcu uçağı Ultra" satmaya gideceğim, ha eklediğim bir şey yok bu arada. Sadece logoyu değiştirdik. (!)

Cidden bu ilanları onaylayan moderatör hiç dememiş mi "adam Windows satıyor ne iş?" diye? :D

Evet arkadaşlar yeni Windows'um Windows 7 super Ultra nano mix super Lite Pro. İnanılmaz sistem. (!) yakında Windows 7 Tofaş Edition geliyor🔥🔥(!)

Birazdan itemsatis.com'a "Airbus A380 yolcu uçağı Ultra" satmaya gideceğim, ha eklediğim bir şey yok bu arada. Sadece logoyu değiştirdik. (!)

Cidden bu ilanları onaylayan moderatör hiç dememiş mi "adam Windows satıyor ne iş?" diye? :D bence uçağa da onay verirler.

Aman be belki de Microsoft'un satacak yeri kalmamışdır onayla onayla.(!)

Evet arkadaşlar yeni Windows'um Windows 7 super Ultra nano mix super Lite Pro. İnanılmaz sistem. (!) yakında Windows 7 Tofaş Edition geliyor🔥🔥(!)

Aman be belki de Microsoft'un satacak yeri kalmamışdır onayla onayla.(!)

Windows 7 Tofaş Edition yenilikleri:
Temayı Tofaş yaptım.
Açılış sesini Tofaş egzoz yaptım bağırıyor resmen tutututu.(!)

Cezalıydım şimdi söylüyorum, ben paranoyak biriyim ve bu şahış bize IP adresi vesaire bir şey yapabilir mi?

• Hahaha
İfadeler: vdl
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.