Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya, bu videolarinin yorumlarina baktim ancak soyle bir husus var. Galiba yorumlardaki herkesin 4090'i var. 4090 okur mu yazan mi ararsin, 4090'imi yakar mi yazan ararsin, herkeste 4090 var yani. Yas ortalamasi 12 yani.

36 basarili islem yaziyor (bu ilanda 1). Gecmis olsun, para kazandi. MS'in donunda bile hakki var. Bill hocaa, duy sesimizi!

Screenshot_20240217-105750_Opera.webp

Screenshot_20240217-105728_Opera.webp

Kahkaha attim yahu. Ha o kadar bilinen site Cloudflare kullanmayacak degil mi?

Son düzenleme:
Ya, bu videolarinin yorumlarina baktim ancak soyle bir husus var. Galiba yorumlardaki herkesin 4090'i var. 4090 okur mu yazan mi ararsin, 4090'imi yakar mi yazan ararsin, herkeste 4090 var yani.

36 basarili islem yaziyor (bu ilanda 1). Gecmis olsun, para kazandi. MS'in donunda bile hakki var. Bill hocaa, duy sesimizi!

Deneyen var mı cidden merak ediyorum. Çocuk beni engelledi de :)

Gerçekten ben ekran kartı mı göstermekten korkuyorum bunlar hava atıyor.

Ya, bu videolarinin yorumlarina baktim ancak soyle bir husus var. Galiba yorumlardaki herkesin 4090'i var. 4090 okur mu yazan mi ararsin, 4090'imi yakar mi yazan ararsin, herkeste 4090 var yani. Yas ortalamasi 12 yani.

36 basarili islem yaziyor (bu ilanda 1). Gecmis olsun, para kazandi. Ms'in donunda bile hakki var. Bill hocaa, duy sesimizi!

Eki Görüntüle 19408

Eki Görüntüle 19409

Kahkaha attim yahu. Ha o kadar bilinen site Cloudflare kullanmayacak degil mi?

Ben anlamadım sattığını anladım fakat nasıl sattığını anlamadım yani bir CD veya USB yoksa direkt ISO dosyasını mı veriyor?
Yoksa hiç mi vermiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.