Aaaaaaaa, kafayı yiyeceğim çocuk kanıt olarak Steam'in giriş ekranını koymuş bende girebiliyorum zaten giriş ekranına normal Windows 7'de bir de kurulum CD'si çıkartalım mı falan diyor. Garibim hayatının karardığını bilmiyor ki.
Harbiden yahu.
Aaaaaaaa, kafayı yiyeceğim çocuk kanıt olarak Steam'in giriş ekranını koymuş bende girebiliyorum zaten giriş ekranına normal Windows 7'de bir de kurulum CD'si çıkartalım mı falan diyor. Garibim hayatının karardığını bilmiyor ki.
Key vb satılıyor sanırım sitede w7 için tag olmayabilir.Artık çok geç gibi bir de neden itemsatışta.com Windows 8 yazıyor?
Bulsun. Uğraşmaya değmez bu veletlerle.
Ya, bu videolarinin yorumlarina baktim ancak soyle bir husus var. Galiba yorumlardaki herkesin 4090'i var. 4090 okur mu yazan mi ararsin, 4090'imi yakar mi yazan ararsin, herkeste 4090 var yani.
36 basarili islem yaziyor (bu ilanda 1). Gecmis olsun, para kazandi. MS'in donunda bile hakki var. Bill hocaa, duy sesimizi!
Ya, bu videolarinin yorumlarina baktim ancak soyle bir husus var. Galiba yorumlardaki herkesin 4090'i var. 4090 okur mu yazan mi ararsin, 4090'imi yakar mi yazan ararsin, herkeste 4090 var yani. Yas ortalamasi 12 yani.
36 basarili islem yaziyor (bu ilanda 1). Gecmis olsun, para kazandi. Ms'in donunda bile hakki var. Bill hocaa, duy sesimizi!
Eki Görüntüle 19408
Eki Görüntüle 19409
Kahkaha attim yahu. Ha o kadar bilinen site Cloudflare kullanmayacak degil mi?
Ben anlamadım sattığını anladım fakat nasıl sattığını anlamadım yani bir CD veya USB yoksa direkt ISO dosyasını mı veriyor?
Yoksa hiç mi vermiyor.