KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Ya olay o bile değil zaten çalışıyor Steam sadece yeni oyun yükleyemiyorsun ancak kütüphane'ne önceden eklediğin oyunları oynayabiliyorsun zaten.
Şu anda bu ilanı kaldırmış çocuk.
En son bir video paylaşmıştı sesli ama sesi de yapay zeka ile montajlamış kendi sesi değil sanırım hesap makinesi ile çekmiş. Video çekecek adam öyle mi tanıtım yapar fakir olduğu her halinden belli
Ama başına büyük bir bela alakacak o şu an korkuyor düşünüyor şimdi bunlar beni dava eder mi diye ama çocuk işte arkadaşın dediği gibi yılanın başını çocukken ezeceksin. Ben araştırdım hapis cezası değilde çok büyük para cezası var mış bu işin. Tamam hadi sen yükledin ooo güzel çalışıyor her şey 2 gün sonra bir bakmışsın PC açılmıyor bozulmuş veya sistem boyna hata verip verip duruyor.
Kalkıp 13 yaşında ki çocugun sisteminimi kullanırsın. Hiç işim olmaz. Ayrıca bu kişi muhtemelen aramızda. Bak buraları okuyorsan söyliyim Microsoft belki umursamayabilir ama CİMER seni mahveder. Yol yakınken buraya yaz arkadaşlar özür dilerim ben dolandıcıyım sizi dolandırıyorum bir daha yapmicam diye şikayetimizden vaz geçelim oraya buraya paylaşıp hakaret etme.