Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bir yayınında ISO'yu VirtualBox'a atarken yanlışlıkla açıyordu (bildiğin downgrade gibi yani. Setup.exe yi kendi PC'sin de açıyordu.) Allah'tan UAC kontrolünde ya hayır a bastı ya da hata vermişti.
Yok ya, Setup.exe'yi değil de ISO'yu açmaya çalışmış. Oradaki de UAC'nin internetten inen dosyalar için olanı. Sonrasında VMware'da sanal makine oluşturduktan sonra ISO'yu koymayı unutup çalıştırıyor. 🤔

Yok ya, Setup.exe'yi değil de ISO'yu açmaya çalışmış. Oradaki de UAC'nin internetten inen dosyalar için olanı. Sonrasında VMware'da sanal makine oluşturduktan sonra ISO'yu koymayı unutup çalıştırıyor. 🤔

Ne ara izledin.🤣🤣🤣🤣

Hocam mobilden bakiyorum.

@brkyozell hocam bir de arkadaşa yorumlardan ulaşmayı deneyin acaba ulaşabilecek misiniz?
Hocam denedim zaten, ancak her yaptığım eylemi buraya yazmıyorum ki 3. ve son hesabım da onun için ifşa olmasın. Bu arada yüklediği hikayeden satın aldım. İndiriyorum.

1708188561120.webp

Şimdi. 8. dakika 30. saniyede ISO dosyasını açmaya çalışıyor.

Android varsa kiwi browser kullanın, iOS kullanıyorsanız işsiz gibi 8 dakika 30 saniye bekleyin.

Hocam mobilde bende alta bar çikiyor oradan gezebiliyorum.

Hocam denedim zaten, ancak her yaptığım eylemi buraya yazmıyorum ki 3. ve son hesabım da onun için ifşa olmasın. Bu arada yüklediği hikayeden satın aldım. İndiriyorum.

Eki Görüntüle 19589

Hadi sonunda. @Silinen üye @Silinen üye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.