Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar, ben az önce bir kızı takip ettim. Kız da Rizeli. Acaba takip ettikten sonra hemen mesaj yazarsam kız yanlış anlar mı? Tanışmak için yazsam anlamında demek istedim.

Hiç sevgilin veya kız arkadaşın oldu mu bilmiyorum ama kızlara düzenli olarak her gün farklı erkekler yazıyor. Benim bi' arkadaşta 700 takip isteği birikmişti birkaç ayda.

Yani yazsan bile muhtemelen cevap vermez, verse bile muhtemelen 3-5 flörtleşip gider. Bu işlerin sanal dünyadan olması zor.

Ayrıca yanlış anlar mı derken? Sanki niyetin kızla kanki olmak :rofl:

Hiç sevgilin veya kız arkadaşın oldu mu bilmiyorum ama kızlara düzenli olarak her gün farklı erkekler yazıyor. Benim bi' arkadaşta 700 takip isteği birikmişti birkaç ayda.

Yani yazsan bile muhtemelen cevap vermez, verse bile muhtemelen 3-5 flörtleşip gider. Bu işlerin sanal dünyadan olması zor.

Maalesef olmadı hocam.

Peki hocam bir kızla nasıl tanışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama devir değişmeye başladı. Artık sosyal medyadan tanışıp, evlenenler dahi var. Benim genç bir arkadaşım, swarm uygulaması üzerinden tanışıp evlendi, çocukları bile var. Gayet mutlular bu arada. Tutuktu bu konularda, ona da şansını swarm üzerinden dene demiştim. Şimdi yeni nesil bilir mi o uygulamayı, bilmiyorum. Eskiden check-in yapılırdı. :D

Sanalda tanışıp flörtleşmek bayağı absürt saçma geliyor benim gözümde. Eğer sosyal ağzı laf yapan biriysen gerçek hayatta tanışabilirsin ama yok illa sanalda tanışacağım diyorsan biraz zor o iş.

Gerçek hayattan tanışıp sanaldan ilerletsen olurdu ancak direkt sanaldan tanışma olayı pek iç açıcı değil.
Evet öyle maalesef.
Sanalda tanışıp flörtleşmek bayağı absürt saçma geliyor benim gözümde. Eğer sosyal ağzı laf yapan biriysen gerçek hayatta tanışabilirsin ama yok illa sanalda tanışacağım diyorsan biraz zor o iş.
Değilim hocam. Normal biriyim.

Yeni konular