Sıradan İnsan
Başarılı
Arkadaşlar, ben az önce bir kızı takip ettim. Kız da Rizeli. Acaba takip ettikten sonra hemen mesaj yazarsam kız yanlış anlar mı? Tanışmak için yazsam anlamında demek istedim.
Maalesef olmadı hocam.Hiç sevgilin veya kız arkadaşın oldu mu bilmiyorum ama kızlara düzenli olarak her gün farklı erkekler yazıyor. Benim bi' arkadaşta 700 takip isteği birikmişti birkaç ayda.
Yani yazsan bile muhtemelen cevap vermez, verse bile muhtemelen 3-5 flörtleşip gider. Bu işlerin sanal dünyadan olması zor.
Ayrıca yanlış anlar mı derken? Sanki niyetin kızla kanki olmak![]()
Peki hocam bir kızla nasıl tanışabilirim?Hiç sevgilin veya kız arkadaşın oldu mu bilmiyorum ama kızlara düzenli olarak her gün farklı erkekler yazıyor. Benim bi' arkadaşta 700 takip isteği birikmişti birkaç ayda.
Yani yazsan bile muhtemelen cevap vermez, verse bile muhtemelen 3-5 flörtleşip gider. Bu işlerin sanal dünyadan olması zor.
Ayrıca yanlış anlar mı derken? Sanki niyetin kızla kanki olmak![]()
Hiç sevgilin veya kız arkadaşın oldu mu bilmiyorum ama kızlara düzenli olarak her gün farklı erkekler yazıyor. Benim bi' arkadaşta 700 takip isteği birikmişti birkaç ayda.
Evet öyle maalesef.Gerçek hayattan tanışıp sanaldan ilerletsen olurdu ancak direkt sanaldan tanışma olayı pek iç açıcı değil.
Değilim hocam. Normal biriyim.Sanalda tanışıp flörtleşmek bayağı absürt saçma geliyor benim gözümde. Eğer sosyal ağzı laf yapan biriysen gerçek hayatta tanışabilirsin ama yok illa sanalda tanışacağım diyorsan biraz zor o iş.
Tamam işte normal sosyal biriysen kütüphene9 olur otobüs olur park olur vs. yanlarına gidip tanışabilirsin.Evet öyle maalesef.
Değilim hocam. Normal biriyim.