Arkadaşlar sanaldan konuştuğum ama yaşadığım sorunlara, "salla, takma, boş ver" gibi benim en sinir olduğum sözlerle cevap veren birisi vardı ama konuşuyordum. Kendisine bunu ifade ettim ama hala devam etti. Bugün de başka biri şakama komikmiş deyip geçiştirdi falan. Bunlar bugün canımı sıkan şeyler fakat uzun zamandır bırakmayı planlıyordum. Başlaca sanalı ve ortamı pek sevmiyordum. Mantıklı bir karar mı sizce? Ya bu arada bu tarz şeyler size küçük şeyler gibi gelebilir ama hayatınıza tonla böyle insan girdiyse birinin daha böyle girmesini istemiyorsunuz inanın. Özel durumlarım da var hassas biriyim biraz pek açmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?Instagram'ı normal bir kullanıcı gibi kullanıyorsan bırakmanda bir sakınca olmaz. Kendi penceremden bakınca mantıklı.
Normal bir kullanıcı diye belirtmemin sebebi şöyle, mesela ben en çok buluşma uygulaması olarak kullanıyorum Instagram'ı. Bu yüzden telefonumda var, bir de tabii ara ara komik ve epik videolar izlememi sağlıyor. Birinci dediğimdeki gibi bir amaç varsa dinamikler biraz değişiyor. Yoksa problem olmaz.
Normal bir kullanıcı diye belirtmemin sebebi şöyle, mesela ben en çok buluşma uygulaması olarak kullanıyorum Instagram'ı. Bu yüzden telefonumda var, bir de tabii ara ara komik ve epik videolar izlememi sağlıyor. Birinci dediğimdeki gibi bir amaç varsa dinamikler biraz değişiyor. Yoksa problem olmaz.
Hiken
Yetkin
Sen sinirli olsan da çok faydalı bir yorum yapıyor esasen. Bir problemin üzerine çözüm bulamayacak birisiyle sürekli dertleşmek iyi bir yöntem değil. Uzmana anlatmanız daha faydalı."Salla, takma, boş ver" gibi benim en sinir olduğum sözlerle cevap veren birisi vardı ama konuşuyordum.
Instagram'ı yılda 3 kere kullanmıyorumdur, bayağı boş bir platform. Kullanmayarak hiç eksikliğini hissetmedim.
dr.dre
Deneyimli
Öz güven problemleri yaşıyorsun anlaşılan.
GO to GYM diyeceğim.
GO to GYM diye diye ortalık sırt çantasında tavuk pilav taşıyıp gördüğü her aynada kol pozu veren tiplerle doldu. Spor yapmak iyidir de şu GYM bro muhabbeti bayağı boş muhabbet. Git sporunu yap bitti gitti bu kültür artık milletin hayatının merkezine GYM'i almasını sağlıyor herifler creatin cart curt vs bir sürü kimyasal kullanıp duruyor.
mr.esat
Üstün
Valla klişe oldu artık sıktı ama en mantıklısı.Özgüven problemleri yaşıyorsun anlaşılan.
Go to GYM diyeceğim.
Yüz hatlarının incelmesi, erkeksi bir görünüş adama özgüven katıyor. Hayat daha da keyifli geçiyor.