ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Merhaba, eskiden Custom Windows işindeydim kafama göre takılıyordum, bir ara yedeklerimi tuttuğum D diskimde ISO dosyasından install.wim dosyasını çıkartıp, diskte klasöre çıkart işlemini uyguladım. Aradan bayağı ay geçmişti bunu yaparken ve şimdi de silmek istiyorum ancak sorunlar yaşıyorum.

Normal olarak silemiyorum, trustedınstaller iznine sahip olmam gerekiyor. Bende IObit unlocker yazılımıyla kilidi aç ve sil işlemini yapmak istedim, silinme işlemine gelince farem dondu ve yeniden başlatmayan bir mavi ekran hatası aldım. Kendim sisteme hard-reset attığımdada CPU overheat hatası aldım. 2.kez denemek istediğimde bu sefer dosyaları Ghost Spectre'nin özel seçenekleri ile birlikte take ownership özelliğini kullandım, kilitleri açıyor ancak winsxs klasörünü açmaya çalışırken kilit açmayı durduruyor.

Unlocker ile Winsxs'nin kilidini açmaya çalıştım, kilit açıldı ancak bazı dosyaları silemiyorum, 2.deneyişimde de kilit açıldı ancak aralarında açılamayanda var. Her klasörü sildim sadece Windows klasörünün içindeki winsxs klasörü kaldı ancak silinmiyor. Sizce nasıl silebilirim?

1740047461338.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
LockHunter ile deneyebilirsin.

D diskindeki önemli dosyaları başka bir yere çek, sonra da diski formatla.

Hocam sorunu winre'ile silerek çözdüm, bu kadar kolaymış meğer :)
Winre'de komut istemiyle not defterini açtım, daha sonra sol üstten farklı Kaydet'e tıkladım ve sileceğim dosyanın konuma geldim, böylelikle installwim klasörünü başarıyla sildim.