Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, oyuna birkaç mod yükledim. Singleplayer'da çalışması için sanırım poligona girip oradan komut satırını açmak gerekiyormuş. Girmem gereken bir kod var, izlediğim video'da "-" tuşu ile açıldığı gösteriliyor ama ben o tuşa bastığımda açılmıyor bu komut satırı. Ayrıca videoda yıldız tuşu gösterilmiş bendeki klavye Türkçe olduğundan olmuyor herhalde, tuş atamasını bilen var mı? Ayarlarda atamalar kısmında bulamadım. Sadece başka bir komut kısmı buldum, o da sunucuyu yönetmek içinmiş o değil.

Video:

5:10 kısmına alın orada görünüyor.

hocam ben oyunu bayağıdır oynamıyorum da bunlar dosyaları mı değiştirmişler diye baktım da sizde orası varsa değişmemiştir.

[/script/engine.inputsettings]
ConsoleKey=F10

Bu şekilde yazar mısınız? Bir de klavyeyi UK, US falan yapın o şekilde de deneyin eğer olmazsa. O da olmazsa slashları ters çevirin.

Eki Görüntüle 24046

Tamamdır, sorun çıkarırsa kod satırını üstlü altı şekilde alırsınız. Rica ederim, iyi oyunlar. Çözüldü olarak işaretlersiniz.
Hocam birde kodu video'da ki gibi yapıyorum, ilk map yükleme ekranı çıkıyor sonra siyah ekran kalıyor neden?