Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 21 Kasım 2024 #11 Aga A750 ile ilgili bayağı bir şey yazdım ona göre karar ver.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 972 Yer Konya 21 Kasım 2024 #12 Tahir.bin dedi: Bilmiyorum kolpa gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben kolpa olduğunu düşünmüyorum Rampage PSU'yu patlattım attığım konuda ise kısadevre söz konusu ışık gördüm dediğine göre beklenir yani.
Tahir.bin dedi: Bilmiyorum kolpa gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben kolpa olduğunu düşünmüyorum Rampage PSU'yu patlattım attığım konuda ise kısadevre söz konusu ışık gördüm dediğine göre beklenir yani.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 21 Kasım 2024 #13 Talha Yiğit dedi: Ben kolpa olduğunu düşünmüyorum Rampage PSU'yu patlattım attığım konuda ise kısadevre söz konusu ışık gördüm dediğine göre beklenir yani. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim olabilir.
Talha Yiğit dedi: Ben kolpa olduğunu düşünmüyorum Rampage PSU'yu patlattım attığım konuda ise kısadevre söz konusu ışık gördüm dediğine göre beklenir yani. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim olabilir.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 21 Kasım 2024 #14 Alma diyenlere bakma 20 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum Ultra ayarda her oyunu sorunsuz oynuyorum Sadece Detroit Become Human açmıyor.
Alma diyenlere bakma 20 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum Ultra ayarda her oyunu sorunsuz oynuyorum Sadece Detroit Become Human açmıyor.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 21 Kasım 2024 #15 Lessra dedi: Alma diyenlere bakma 20 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum Ultra ayarda her oyunu sorunsuz oynuyorum sadece Detroit Become Human açmıyor. Genişletmek için tıkla... Aga bende 9 Haziran'da aldımda. Bana göre hala kötü bir kart açıkladım sorunları.
Lessra dedi: Alma diyenlere bakma 20 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum Ultra ayarda her oyunu sorunsuz oynuyorum sadece Detroit Become Human açmıyor. Genişletmek için tıkla... Aga bende 9 Haziran'da aldımda. Bana göre hala kötü bir kart açıkladım sorunları.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 21 Kasım 2024 #16 Tahir.bin dedi: Aga bende 9 Haziran'da aldımda. Bana göre hala kötü bir kart açıkladım sorunları. Genişletmek için tıkla... O senin şansına hocam ben hiç bir sorun yaşamadım.
Tahir.bin dedi: Aga bende 9 Haziran'da aldımda. Bana göre hala kötü bir kart açıkladım sorunları. Genişletmek için tıkla... O senin şansına hocam ben hiç bir sorun yaşamadım.