Intel Arc 770 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Greatest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 380
  • Etiketler Etiketler
    arc

Greatest

Uzman
Bütçe: 10.000

Dükkana iş görecek orta PC topluyorum. Normalde RTX 3060 zaten tercihim fakat uygun fiyatlı Arc 770 nasıl? Genellikle çoğu kişi optimizasyon sorunu var demiş, deneyimleyen varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el alacaksan 3070 zorlarsan 3080 bulabilirsin. Sıfır alacaksan 1-2 K koyup Rtx 4060 al galax veya palit modellerini f/p.

Sıfırını 10 bin tlye bulduysan yapış.

Sıfırını 10 bin TL'ye bulduysan yapış.

Dükkana iş görecek orta PC topluyorum. Normalde RTX 3060 zaten tercihim fakat uygun fiyatlı Arc 770 nasıl? Genellikle çoğu kişi optimizasyon sorunu var demiş, deneyimleyen varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.

Yakın fiyatta 4060 var. Almak akıl kârı değil. Intel zaten pazar payında etkisiz eleman 0 gibi şu an. Geleceği belli değil kartın.

İkinci el düşünülürse 11 civarına 6900 XT bile bulabilirsiniz, sıfır seçenekler zaten belli.

Bende A750 var yemin ederim pişmanım. Isınma sorunu var. Fazla güç tüketiyor ayrıca Intel ekran kartı almayın aldırtmayın ya. Driver sorunları bayağı düzelsede olduk yere mavi ekran yiyorum. 2 konu açtım 1 haftada mavi ekran ile alakalı ayrıca. Bu kart ile alakalı yaklaşın 5 6 konu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…