Detaylar
Kim cevapladı?Vallahi hocam yıkamacıdan motor ustası olmadığı gibi işlemciciden de ekran kartçı olmaz, o yüzden bir 2.el 3060 12 GB sizin işinizi kat kat görür.
Ekran kartı piyasasının gitgide tekelleştiği bugünlerde böyle saçma bir mantıkla milleti Intel'den soğutmayın lütfen.
Aksine Intel'i müşteriler olarak desteklememiz lazım ki piyasada rekabet olsun. Çok sevdiğiniz o NVIDIA da fiyatları şu an olduğundan daha da yükseltmek yerine rekabetten dolayı fiyatlarını aşağıya çeksin.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bu fiyata bu ekran ekran kartı resmen beleş. DX12 oyunlarında RX 6600 XT'ye kafa tuttuğu bile oluyor.
Lessra
Başarılı
Siz aldınız mı gelicek demiştiniz memnun musunuz. Benim 30 günü geçti hiç bir sorun yaşamadım daha.Bu fiyata bu ekran ekran kartı resmen beleş. DX12 oyunlarında RX 6600 XT'ye kafa tuttuğu bile oluyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Siz aldınız mı gelecek demiştiniz memnun musunuz? Benim 30 günü geçti hiçbir sorun yaşamadım daha.
Efendim, aldım memnundum ancak tasarım ile uğraştığımdan dolayı iade ettim. Arc Panel'in renk doygunluğu çok düşük. Sizde de aynı sorun var mı? Şu anda RX 6600XT ile RX 6700'ün arasında kaldım. VRAM mi yoksa fiyat mı?
Lessra
Başarılı
Efendim, aldım memnundum ancak tasarım ile uğraştığımdan dolayı iade ettim. Arc Panel'in renk doygunluğu çok düşük. Sizde de aynı sorun var mı? Şu anda RX 6600XT ile RX 6700'ün arasında kaldım. VRAM mi yoksa fiyat mı?
Ben en yükseğe çektim şu an çok iyi bende sorun yok. Bence RX 6700 alınmalı.
Geraltın kılıcı
Üstün
Telefonunuzdan ekranı atarmısınız?Ben en yükseğe çektim şu an çok iyi bende sorun yok. Bence RX 6700 alınmalı.
@Geraltın kılıcı ben de bir problem yaşamadım o konuda. Renk doygunluğüu iyi, Vega 56 ile benzer deneyimi yaşıyorum.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Renk doygunluğu ile direk ekran kartını değil de kendi monitörünüzü suçlayabilirsiniz. TN panel kullanıyorsanız ekstrem şeyler beklememek gerek. Görüntü işlemleri ile uğraşmıyorum ayar kurcalamıyorum. Ortalama bir IPS monitör ile RX 5700XT ne deneyim yaşadıysam RTX 3070 Ti ile de aynı deneyimi yaşadım. Çok çok fazla 4K film izlediğimi de belirteyim.
Geraltın kılıcı
Üstün
@Geraltın kılıcı ben de bir problem yaşamadım o konuda. Renk doygunluğüu iyi, Vega 56 ile benzer deneyimi yaşıyorum.
İki adet Arc serisi kart kullandım ve ikisinde de doygunluk düşüktü. Lütfen Intel Control Command adlı programın doygunluğunu en yükseğe çekip dener misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-