4060'tan ucuza gelirse kesinlikle tercih edilir ancak Intel'in bu karta çok iyi bakması gerekecek. Açıkçası giriş segment için 12 GB VRAM'i görünce şaşırdım.
Umarım kartın VRAM ve çekirdek soğutması yeterli seviyededir.
Öz kardeşim, İntel'im 12GB VRAM koymuş. Sıkıyosa sempati besleme, özellikle Core Ultra rezaletinden sonra. Hazır sistem mağduru arkadaşlar dörtbinaltmış tiay adlı arkadaşı 8GB ile kullanmaya devam ediyor maalesef.
Fiyatı çok rekabetçi fakat Türkiye'de nasıl olur bilemiyorum 4060 11bin TL civarı bence bu kartın Türkiye'de ki fiyatı hemen hemen aynı olabilir, ve kimse nvdia varken intele bulaşmak istemez.
(Sadece tahmin) Intel ekran kartı pazarında çok başarılı olacak gibi hissediyorum neden böyle hissettiğim konusunda en ufak bir fikrim yok ama bence çok iyi işler başaracak.
Bütün dünyada nda kalktı incelemeler çıktı ama ekran kartı Türkiye'ye yeni geldi arkadaşlar. Biz de test edecek yayınlardan bir tanesi olacağız. Ekran kartını AMD'nin X3D işlemcisi ile test edeceğiz.
Blender için henüz erken kartlar. Hatta iş yükleri için. Tabii yapay zekada da öyledir. AMD baş edemedi NVIDIA ile tabii bu kötü bir şey. Açıkçası Intel'den de pek umudum yok.
Blender için henüz erken kartlar. Hatta iş yükleri için. Tabii yapay zekada da öyledir. AMD baş edemedi NVIDIA ile tabii bu kötü bir şey. Açıkçası Intel'den de pek umudum yok.