Uğur Altun
Uzman
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır oyun odaklı ve günlük kullanım için ileriye dönük, yeri geldiğinde yükseltme yapabileceğim bir sistem buldum fakat ekran kartı Intel Arc B580. Ekran kartını araştırdım alınabilir diyen var alınmaz diyen de var. Yeni ekran kartı olduğundan dolayı diğer muadillerine göre alınamaz olması yüksek gibi görünüyor. Uzun yıllardır hem NVIDIA hem de AMD ekran kartı kullandım ikisi de beni yeterince tatmin etti. Yeni bir sistem satın alacağım ve bu ekran kartını kullanmak istiyorum. Başta da belirttiğim gibi sadece oyun ve günlük kullanım için kullanılacak ve ileriye dönük yükseltme yapabileceğim bir sistem olduğunu düşünüyorum.
Hazır bulduğum bir sistemi kendime göre özelleştirme yaparak 29, 539₺ fiyat bandına sabitledim. (bütçem: 30 000₺) Anakart seçimimi bilerek B760M olarak güncelledim sebebi elimde bir M.2 SSD mevcut ve boşta kullanılmıyor. Hem onu hem de sistem ile beraber gelecek olan M.2 SSD'yi kullanmak istiyorum yani 2X M.2 SSD slotu olduğu için alıyorum.
Sizce alacağım sistem bu fiyata değer mi?
Intel Arc B580 ekran kartı için yorumunuz nedir?
Belirtmiş olduğum 30 000₺ bütçeyi aşmayacak şekilde varsa hazır ya da toplama sistem tavsiyeniz yorumlarda paylaşıp yardımcı olabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi forumlar..
Özelleştirme yaptığım sistem ek resim olarak paylaşılmıştır.
Hazır bulduğum bir sistemi kendime göre özelleştirme yaparak 29, 539₺ fiyat bandına sabitledim. (bütçem: 30 000₺) Anakart seçimimi bilerek B760M olarak güncelledim sebebi elimde bir M.2 SSD mevcut ve boşta kullanılmıyor. Hem onu hem de sistem ile beraber gelecek olan M.2 SSD'yi kullanmak istiyorum yani 2X M.2 SSD slotu olduğu için alıyorum.
Sizce alacağım sistem bu fiyata değer mi?
Intel Arc B580 ekran kartı için yorumunuz nedir?
Belirtmiş olduğum 30 000₺ bütçeyi aşmayacak şekilde varsa hazır ya da toplama sistem tavsiyeniz yorumlarda paylaşıp yardımcı olabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi forumlar..
Özelleştirme yaptığım sistem ek resim olarak paylaşılmıştır.