Önce kısaca çözüm ile başlayayım: Bu yöntemi yaparak ve son sürücüyü aynı şekilde "Onar"a tıklayarak sorun çözüldü.
Biraz ayrıntılı çözüm: Üstteki yöntemi yaptıktan sonra sürücü yükleme sıkıntısı oldu. Güvenli modda yüklemeyi denedim, yine olmadı (Ağ ile güvenli mod seçeneğini de seçmedim, ondan da olabilir.)
Normal yeniden başlattıktan sonra son sürücüyü onardım, haliyle kayıtlı şifreler de gitti ve girdim. Önce EA App çevrim dışı mod ile Battlefield 1'i açtım. 3 dakika geçti, bir sıkıntı yok, dedim EA App normal çevrim içi mod'a alayım ama BF1 yine çevrim dışı modda. 3-5 dakika geçti, yine sıkıntı yok, bu sefer oyunu kapatmadan "ONLINE OL"a bastım, 5 dakika menüde kaldı, sonra rastgele sunucuya girdim, hiçbir şey olmadı.
Çevrim dışı mod ile başlattığım için ekstra uğraş yapacağım diye düşünürken normal bildiğim şekilde girdim, 15 dakikadır açık ve bir sıkıntı yoktu Wi-Fi'da. Sonra sırasıyla BF2042 ve BF5'i denedim. Sıkıntısız çalışıyor.
Sorun yüksek ihtimal driver dosyalarındaydı ve güncelleme gelince dosyalar üzerine yazılıyor vs. onun etkisi oldu ama ilginç bir sorunu da deneyimlemiş oldum ve donanım arızası olmadığına çok sevindim. Uzun süreli test etmek lazım tabii...