user427696a

Başarılı
Sistem eski oldugundan çok Ultra bir beklentim yok. Sadece bu işlemci için en iyi verimi hangi kartta alırım? GTX 750 Ti darboğaz yapmıyor ama 1050 Ti'dan güçsüz ama 1050 Ti'da darboğaz yapacağını söylüyorlar. İşlemciyi 3.4GHz'e kadar OC edebilirim. Darboğaz olsa da GTX1050 Ti GTX 750 Ti'dan daha iyi bir performans mı verir, yoksa 750 Ti daha mı iyi olur?

PSU 350W.

Overclocklu halde QX9770 ile GTX 680 var bende, darboğaz yapıyor. 1050Ti ile çok zorlanır ancak gündelik kullanımda bir sorun yaşamazsın.

Drop durumu ayrı bir durum, diğer parçaların stabilitesi de devreye giriyor böyle durumlarda.

Drop durumu ayrı bir durum, diğer parçaların stabilitesi de devreye giriyor böyle durumlarda.

Darboğaz hakkında çok bir bilgim yok hocam ama hani 15 20 FPS en fazla artsın diye tamamen donan bir sistem çok istemiyorum zaten sistem çok eski. Farklı bir forumda darboğazdan FPSlerin bazı oyunlarda 5 10'a kadar dustugunu belirtmişti (kendisi darbogazdan olduğunu soyluyor)yani darboğazın FPS sınırlamak dışında düşürme gibi bir eksisi olur mu?

Darboğaz hakkında çok bir bilgim yok hocam ama hani 15 20 FPS en fazla artsın diye tamamen donan bir sistem çok istemiyorum zaten sistem çok eski. Farklı bir forumda darboğazdan FPSlerin bazı oyunlarda 5 10'a kadar dustugunu belirtmişti (kendisi darbogazdan olduğunu soyluyor)yani darboğazın FPS sınırlamak dışında düşürme gibi bir eksisi olur mu?
FPS dalgalanması çok olur, sisteme bir zararı olmaz.