YavoX

Uzman
Yer
Ordu
Bilgisayarı bugün kurdum, sadece Valorant'ta deneme şansım oldu ve 50 civarı FPS alıyorum bu sistemle. DDU ile güvenli modda sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim ama değişen bir şey olmadı. Düzeltmek için ne yapabilirim?

Driver arayüzünde de aktif olarak gözüküyor mu?
Ayrıca şu anki kurduğun sürüm hangisi, beta mı?
Latest Intel Graphics Drivers 101.8864 Beta Download buradan betadan önceki WHQL sürümleri kurmayı dene.

1786038563963.webp

Kurduğunuz sürücü sürüm hangisi? En güncel olanı mı? Montajda herhangi bir sorun yok değil mi? İşlemci soğutucu montajında hata yapmamışsınızdır umarım. Oyun içi ayarlarda bir problem var mı? Yanlışlıkla kare hızı sınırlama ve benzeri.

Son düzenleme:
Driver arayüzünde de aktif olarak gözüküyor mu?
Ayrıca şu anki kurduğun sürüm hangisi, beta mı?
Latest Intel Graphics Drivers 101.8864 Beta Download buradan betadan önceki WHQL sürümleri kurmayı dene.

Eki Görüntüle 271636
Evet her şey yolunda ama Blücher hocam çok güzel bir yere değindi.
Kurduğunuz sürücü sürüm hangisi? En güncel olanı mı? Montajda herhangi bir sorun yok değil mi? İşlemci soğutucu montajında hata yapmamışsınız umarım. Oyun içi ayarlarda bir problem var mı? Yanlışlıkla kare hızı sınırlama ve benzeri.
Soğutucu montajında eminim ki bir hata var, aklıma gelmemişti ama şimdi bakınca 104 derecede olduğunu gördüm, sanırım tekrar montajlamam gerekecek. Bir kaç saat sıcaklığın böyle deyretmesi bir sorun yaratır mı?