Çözüldü Intel CSME Version Detection Tool'da "This system is vulnerable" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ratak4235

Uzman
Intel CSME Version Detection Tool'da "This system is vulnerable." hatası nasıl çözülür?
Ekteki gibi bir hata ama başka yerden aldım.

Ust sürüm mu eski sürüm mu ? Eski sürüm denedim hata verdi daha eskilerini deniyorum.

@Recep Baltaş hocam Allah razı olsun çok çok sağ olun güncellendi kral adamsınız. 1800lerdeydi 1932'li bir şey oldu. Ama 1980'li bir sürüm var ona baktım onda herhangi bir dediğiniz dosyaya benzer bir şey yok. Ama setupu var. Bunun kurulumu da CMD'den mi yoksa direk basınca kurma sihirbazı mı var?

He bir de iki tane bin dosyası vardı ben düşük boyutlu olanı yaptım fark eder mi?

Son düzenleme:
Üst sürüm. Neden sürüm düşürelim ki? Boyut farkı önemli. Mevcut zaten küçükse, küçük boyutlu olan uyacak.

Yani bir daha büyük boyutluyu mu yapacağım?

Bir de yapmam gereken sürüm neydi? Zaten en güncel sürümü denedim attığınız linkte ama hata verdi. Ondan öncekinde setup dosyası var ama dediğiniz dosya yok diye ellemedim ondan öncekini kurdum şimdi benim büyük boyutlu bin dosyasıyla tekrar kurmam mı gerekecek?

@Recep Baltaş

Mevcut zaten küçükse, küçük boyutlu olan uyacak.

Tam anlamadım dediğinizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…