Başlıktaki gibi bir hazır sistem alacağım veya toplayacağım. İşlemci darboğaz yapmaz diye düşünüyorum, internette çok övüyorlar. Bu bağlantıdaki sistemin üzerinde birtakım oynamalar yapacağım veya sıfırdan toplayacağım. Siz ne önerirsiniz?
Sinerji Vok Trooper V4 Ryzen 5 7600 32GB 1TB NVMe M.2 SSD PowerColor Radeon Figther 16GB RX7900GRE Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
B650M-P seçilebilir gibi diyeceğim fakat özelleştirme gereksiz pahalı. İleride satıp başka anakarta geçmek çok daha mantıklı olur yani. 2. M2 slotu için B650M-P diyorum bu arada.
Başlıktaki gibi bir hazır sistem alacağım veya toplayacağım. İşlemci darboğaz yapmaz diye düşünüyorum, internette çok övüyorlar. Bu bağlantıdaki sistemin üzerinde birtakım oynamalar yapacağım veya sıfırdan toplayacağım. Siz ne önerirsiniz?
Çok pahalı. 34 bin liraya DDR4 4070 sistem mevcut. Fakat kampanyalı sistem beklemenizi öneririm. 33-37 bin arasına çok güzel 7500F - 4070S sistemler gelebiliyor.