Değerlendirilebilir, güzel fiyat gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?RebeLKilleR
Başarılı
INNO3D GeForce RTX 5060 TWIN X2 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı
8 GB ekran kartı çok önermiyoruz. Ama küçük yaştaki arkadaşlar için alınabilir. AAA oyunlarda sorun yaratabilir fakat birçok rekabetçi oyunu sorunsuz oynatacaktır.
8 GB ekran kartı çok önermiyoruz. Ama küçük yaştaki arkadaşlar için alınabilir. AAA oyunlarda sorun yaratabilir fakat birçok rekabetçi oyunu sorunsuz oynatacaktır.
Xitana
Uzman
INNO3D GeForce RTX 5060 Twin X2 8 GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı.
Bu bütçede 16 GB'lı sistem çıkmaz ki.
Yani illaki 16 GB versiyonu çok daha iyi de sizin yaptığınız da gereksiz abartı. 5060 gibi bir kart AAA oyunlarda sıkıntı çıkartacaksa koskoca firma bunun farkına varamıyor mu? Sıkıntı çıkartmaz, oynatır. VRAM sınırına dayanan oyunlar illaki olacak ama abarttığınız kadar yok. Bu kart rekabetçi oyun kartı değil. 5060'a GTX 1050 gibi muamele çekmişsiniz.AAA oyunlarda sorun yaratabilir fakat birçok rekabetçi oyunu sorunsuz oynatacaktır.
O kadar anlamsız ki şu cümle... Size göre RTX 5060, GTX 1050 ayarında bir fark falan herhalde? Aynen hocam, RTX 5060 ile küçük çocuk eğlendireceğiz, AAA oyun da oynatmaz, açsın Mario oynasın.
DragonSlayer
Yetkin
INNO3D GeForce RTX 5060 Twin X2 8 GB GDDR7 128bit DLSS 4 ekran kartı.
Mobile 4060 ile oynayamadığım AAA oyun olmadı şu ana kadar
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
O devir geçti. Daha geçen Smooth Motion denen ve FPS'i en az %30 artıran bir teknoloji çıktı, üstelik yazılımdan aktif ediyorsun yani geliştiricinin oyuna eklemesine gerek kalmıyor. Ayrıca NVIDIA şuan VRAM kullanımını %90 azaltacak bir teknoloji daha geliştiriyor. Kısacası artık kas gücü pekte önemli değil. Önemli olan artık teknoloji.INNO3D GeForce RTX 5060 TWIN X2 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı
RebeLKilleR
Başarılı
Arkadaşlar, linçlemeniz hiç hoş değil. Yaptığım muamele verilen paraya maksimum performansı almak üzerine kurulu bir muamele. Kart kötü de demedim, alınmaz da demedim. AAA oyunlarda VRAM'e bağlı drop sorunlarının olduğunu biliyoruz maalesef. Ve sizleri sonuna kadar destekliyorum, DLSS'e gelen güncellemeler, Smooth Motion gibi teknolojiler bunu azalttı. Sizlerin tarafındayım fakat "oyuncu bilgisayarı" diye alıp Hogwarts Legacy gibi bir oyun oynamaya çalışırken sorunlar ortaya çıkabiliyor.
AAA oyun oynamak isteyenler için önermediğimi söyledim, bana "abartma" dediğiniz şeyin alasını sizlerin yapmanız gerçekten güzel değil.
Sistemin fiyatı uygun, alınır, alacak olanlar çok yüksek VRAM gereksinimine ihtiyaç duyan AAA oyunlarda sorun yaşayabilir fakat "abartılacak" düzeyde değil, rekabetçi oyunlarda sıfır sıkıntı oynanır, bu bilgiyle almalılar.
Sistem özelleştirmelerinde farkı ile beraber 16 GB VRAM seçeneği olsaydı onu önerirdik her zaman, bunun sebebi de şimdi bile VRAM sorunları az az da olsa varken birkaç sene sonra çoğunlukla bu sorunlarla geçecek bir karta sahip olmak boş yere para vermek gibi bir şey olur, günümüz ekonomisinde de bunu tercih etmiyoruz genelde. Bu sebeple alınan sistemin yeterince geleceğe de yönelik olmasını hesaba katmalıyız.
Sizlerin fikirlerini destekliyorum, dedikleriniz doğru fakat benim dediklerimin de doğru olduğunu düşünüp gereksiz atışma/tartışmalara girmiyorum. Teşekkür ederim herkese.
İyi forumlar.
AAA oyun oynamak isteyenler için önermediğimi söyledim, bana "abartma" dediğiniz şeyin alasını sizlerin yapmanız gerçekten güzel değil.
Sistemin fiyatı uygun, alınır, alacak olanlar çok yüksek VRAM gereksinimine ihtiyaç duyan AAA oyunlarda sorun yaşayabilir fakat "abartılacak" düzeyde değil, rekabetçi oyunlarda sıfır sıkıntı oynanır, bu bilgiyle almalılar.
Sistem özelleştirmelerinde farkı ile beraber 16 GB VRAM seçeneği olsaydı onu önerirdik her zaman, bunun sebebi de şimdi bile VRAM sorunları az az da olsa varken birkaç sene sonra çoğunlukla bu sorunlarla geçecek bir karta sahip olmak boş yere para vermek gibi bir şey olur, günümüz ekonomisinde de bunu tercih etmiyoruz genelde. Bu sebeple alınan sistemin yeterince geleceğe de yönelik olmasını hesaba katmalıyız.
Sizlerin fikirlerini destekliyorum, dedikleriniz doğru fakat benim dediklerimin de doğru olduğunu düşünüp gereksiz atışma/tartışmalara girmiyorum. Teşekkür ederim herkese.
İyi forumlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet