Elektronik Intel i5 14400F 6.816 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter Griffin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 116
  • Etiketler Etiketler
    14400f
Gayet iyi fiyat. Hala birçok kişinin sisteminde 12100f/12400f&h610 ikilisi var. Güzel upgrade olur bu tarz sistemler için.

bir yanden amd geçeyim diyordum bir yandan bunu gördüm i512400f var bunun 2 ci eli nedir ki

bir yanden amd geçeyim diyordum bir yandan bunu gördüm i512400f var bunun 2 ci eli nedir ki
Elinizde 12400F varsa oyun için geçmeye pek değmez, maksimum %10 civarı artış olur. Ekstra 4 çekirdeği var bu işlemcinin, oyun dışı uygulamalarda o fark ettirir. İkinci eli 6000 civarıdır. 12400F ikinci eli 4500 civarı.

cevabın için teşekkürler genelde vm kullanıyorum onun için değer gibi o zaman tek sıkıntı elimdeki işlemciyi hemen satabilir miyim ?

cevabın için teşekkürler genelde vm kullanıyorum onun için değer gibi o zaman tek sıkıntı elimdeki işlemciyi hemen satabilir miyim ?
Nerede yaşadığına bağlı olmakla birlikte 1 hafta içinde kolayca satabilirsin. Minimum 4300'e gider diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…