Intel i7-13700HX işlemci ile Valorant'ta yeterli FPS alınamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay.yldrm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 36
  • Etiketler Etiketler
    fps

berkay.yldrm0 1

Uzman
Arkadaşlar işlemcim Intel 13700HX ama velakin sabit ya da round öncesi 300-350 FPS alırken herhangi bir kaos ortamı, side'a giriş olurken FPS'im 150'lere kadar düşüyor. Acaba neden, çözümü nasıl?
MHz düşmesi vs. yok, izledim.

Oyun esnasında işlemci ve ekran kartı sıcaklığını kontrol ettiniz mi?

İşlemci 75 80 arası ekran kartı Max 70 ikisi de 45 50 watt arası.
Değerler normal. Oyun optimizasyonu ile ilgili de bir sorun olabilir. Yine de arka planda çalışan uygulamaları da kontrol edin.

V-Sync (Dikey eşitleme) ayarınızı açarak oynamayı da deneyebilir misiniz? FPS değerinizi sabitleyecek ancak siz drop olup olmayacağını kontrol edin.

Monitörüm 240 hz herhangi bir kaosta 240 görmüyorum bile.

Monitörüm 240 hz herhangi bir kaosta 240 görmüyorum bile.
Dediğim gibi oyun optimizasyonu ile ilgili sorun olabilir. Güncellemeler ile ara sıra sorun çıkartan bir oyun bu sonuçta. Arka planda kaynağı yiyen uygulamalar olup olmadığına bakın.

Dediğim gibi oyun optimizasyonu ile ilgili sorun olabilir. Güncellemeler ile ara sıra sorun çıkartan bir oyun bu sonuçta. Arka planda kaynağı yiyen uygulamalar olup olmadığına bakın.
Herhangi bir kaynağı yiyen uygulama vs yok. CS2'de 1440x1080 low medium ayarlarda rekabetçide 300-400 kaosta bile 250 alıyorum. Valorant'ı silip yüklesem mi?

Herhangi bir kaynağı yiyen uygulama vs yok. CS2'de 1440x1080 low medium ayarlarda rekabetçide 300-400 kaosta bile 250 alıyorum. Valorant'ı silip yüklesem mi?
CS2 daha ağır bir oyun. Muhtemelen Valorant yine optimizasyonu bozdu. İsterseniz deneyin ama çözüm garantisi yok.

CS2 daha ağır bir oyun. Muhtemelen Valorant yine optimizasyonu bozdu. İsterseniz deneyin ama çözüm garantisi yok.
Yani bilemiyorum ama eskiden böyle değildi, cidden CS2'de bile kaos ortamında bu kadar düşmüyorum. Kontrol edeceğim yarın bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…