SnowBlood

Üyecik
RTX 5080, AMD Ryzen 7 9800X3D işlemcim var ve oyunum kasıyor, 300-400 FPS alıyorum. Önerisi olan var mı? 32 GB RAM mevcut.

FPS değerin düşük, anakart modelini belirtir misin? BIOS güncel değilse BIOS güncelleyin. IGPU'yu kapatın, sürücüler güncel olsun, XMP açtınız mı? Windows'u sadeleştirin gereksiz programlar çalışmasın. Windows hatalı kurulmuş olabilir, temiz format gerekebilir.

Son düzenleme:
FPS değerin düşük, anakart modelini belirtir misin? BIOS güncel değilse BIOS güncelleyin. IGPU'yu kapatın, sürücüler güncel olsun, XMP açtınız mı? Windows'u sadeleştirin gereksiz programlar çalışmasın.
X870 AORUS ELITE WIFI7 (Rev. 1.0/1.1) bios güncel igpu kapalı expo açık wnidows default ama yani windows o kadar fark ettireceğini sanmıyorum

X870 AORUS ELITE WIFI7 (Rev. 1.0/1.1) bios güncel igpu kapalı expo açık wnidows default ama yani windows o kadar fark ettireceğini sanmıyorum

Sistem yeni mi? Sadece Valorant'ta mı sıkıntı var? Vanguard devre dışı bırakıp aynı zamanda kapatın, arka planda çalışmasın. Sonrasında ZenTimings adlı yazılım A2-B2 iletin alt kısımdan seçip. Tools menüsünden DIMM telemetrisi iletin. PawnIO kuracak.