Bütçe
50.000-55.000 TL

ardayms

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

bu yaz 50.000-55.000 TL arası sistem alacağım. Aşağıda bulduğum bir sistemin linki var fakat Instagram'da ETS 2 oyununun videosuna denk geldim bu videoyu çeken kişinin sistemi başlıkta bulunan Intel işlemcili olan kısım. (Videosunun linkini aşağı koyacağım). Bu tarz bir grafik ayarlarını hangi sistem daha iyi kaldırır? Genel olarak hangisi daha avantajlı/dezavantajlı?

Bulduğum sistem: https://www.incehesap.com/titan-spark-tavsiye-sistem-fiyati-76175/

Bahsettiğim videolar:

(Ekstra bir grafik modu kullanılıyor videoda.)

@LH44

R5 7600 & RX 9070 XT sistem almanız daha iyi olur, iler de işlemciyi yükseltirsiniz tadında yenmez, RX 9070 XT daha güçlü bir kart. i7-14700K alınmaz, söketi ölü. Zaten maksimum takılacağı işlemci takılmış.
Şimdi fark ettim de alacağınız sistem kötü, RAM'ler sıkıntılı, anakart çöp ve PSU bomba.

Merhaba arkadaşlar,

bu yaz 50.000-55.000 TL arası sistem alacağım. Aşağıda bulduğum bir sistemin linki var fakat Instagram'da ETS 2 oyununun videosuna denk geldim bu videoyu çeken kişinin sistemi başlıkta bulunan Intel işlemcili olan kısım. (Videosunun linkini aşağı koyacağım). Bu tarz bir grafik ayarlarını hangi sistem daha iyi kaldırır? Genel olarak hangisi daha avantajlı/dezavantajlı?

Bulduğum sistem: https://www.incehesap.com/titan-spark-tavsiye-sistem-fiyati-76175/

Bahsettiğim videolar:

(Ekstra bir grafik modu kullanılıyor videoda.)

@LH44

İkisi arasından RX 9070 XT.

Ancak;
RX 9070 XT koymak için diğer parçaları katletmişler. 😀

Toplama (indirimlerle) veya hazır olarak RTX 5070'li bir sistem çıkar bütçenizde.

Düzenleme: Bütçeniz 60-62 civarına çıkarsa o zaman kaliteli bir RX 9070 XT sistem de çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel 14700 serisinde dengesiz voltaj sorunu var, bu durum için microcode güncellemesi falan var denildi tamamen hikaye. Bu durum yüzünden bende vazgeçtim Intel'den. 7500F tarzı AM5 sistemlere yönel.

LGA1700 ölü bir platform. 13. ve 14. nesil Intel platformlarına olan güven az. Sorunları var. Çok daha fazla güç tüketiyor, daha çok ısınıyor.

AM5'in geleceği var. Stabil, güvenli. Daha az güç tüketiyor, daha az ısınıyor.

İkisi arasından RX 9070 XT.

Ancak;
RX 9070 XT koymak için diğer parçaları katletmişler. 😀

Toplama (indirimlerle) veya hazır olarak RTX 5070'li bir sistem çıkar bütçenizde.

Düzenleme: Bütçeniz 60-62 civarına çıkarsa o zaman kaliteli bir RX 9070 XT sistem de çıkar.
R5 7600 & RX 9070 XT sistem almanız daha iyi olur, iler de işlemciyi yükseltirsiniz tadında yenmez, RX 9070 XT daha güçlü bir kart. i7-14700K alınmaz, söketi ölü. Zaten maksimum takılacağı işlemci takılmış.
Şimdi fark ettim de alacağınız sistem kötü, RAM'ler sıkıntılı, anakart çöp ve PSU bomba.
Teşekkürler, peki R5 7600 & RX 9070 XT sistem için linkteki ram, anaktart, psu vs. onların yerine ne koyarsınız? Bütçeyi çok aşmayacak şekilde.

Konudan bağımsız olarak, modlar çok iyiymiş. Hangi mod olduğunu biliyor musunuz? ETS'ye başlayasım geldi tekrar. En son 2021'de oynamışım.

Teşekkürler, peki R5 7600 & RX 9070 XT sistem için linkteki ram, anaktart, psu vs. onların yerine ne koyarsınız? Bütçeyi çok aşmayacak şekilde.
Aslında sadece kasayı Vento yapsanız yeter gibi. RAM'ın kronik sıkıntısı var. TEAM markayı tercih edebilirsiniz. Ki ufak bir araştırmayla sağlam RTX 5070 sistem buldum mesela. Sadece PSU değişse yeter gibi.

Bu da olur mesela, sadece B650 olsaymış iyiydi. Diğer bileşenler sağlam ve sıvı soğutucu var.