Sansar Salvo

Uzman
Sistemim tam olarak bu şekilde: 500'lük SSD, Intel i7-6500U, HD Graphics 520 ve bir adet G29 oyun seti. Bu sistem ile 60 FPS ve üzeri rahat bir şekilde oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz? Öncelikle F1 2014 oynuyorum güncel olarak. En düşük ayarlar dahil tüm FPS ayarları yapılı olmasına rağmen ETS 2'yi kaldırmıyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler çift kanal ikili halde mi yoksa tek modül mü? Ona göre bir ayar söyleyeceğim kendisi çok eskiden kullandığım bir işlemci olur (i3 6100)
Windows 8.1 sürücüsü yüklerseniz ve bir video vardı onu bulabilirsem o sistemde oyunlar daha yumuşak açış olacağını düşünüyorum.

1761754683333.webp

Ben o zamanlar Valorant'yu 80-90 FPS'e kadar çıkarabiliyordum bu yöntemle. Belki ETS'nin düşük ayarlarda açılması da sağlanabilir.

Son düzenleme:
Minecraft blur Zula GTA SA Mafia 2 Roblox pes 13.

Hocam yazdıklarımı dikkatli bir şekilde okur musunuz?

RAM'ler çift kanal ikili halde mi yoksa tek modül mü? Ona göre bir ayar söyleyeceğim kendisi çok eskiden kullandığım bir işlemci olur (i3 6100)
Windows 8.1 sürücüsü yüklerseniz ve bir video vardı onu bulabilirsem o sistemde oyunlar daha yumuşak açış olacağını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 197099

Ben o zamanlar Valorant'yu 80-90 FPS'e kadar çıkarabiliyordum bu yöntemle. Belki ETS'nin düşük ayarlarda açılması da sağlanabilir.

Hocam videoda yazanların aynısını yaptım ve ekran kartı VRAM'im 4 GB oldu? Nasıl oldu bilmiyorum sanırım RAM ile ortaklaşa kullanıyorlar. Sizce ETS 2 üzerinde yüksek FPS almamı sağlayan bir davranış mıydı bu.

Son düzenleme:
ekran kartı VRAM'im 4 GB oldu? Nasıl oldu bilmiyorum sanırım RAM ile ortaklaşa kullanıyorlar. Sizce ETS 2 üzerinde yüksek FPS almamı sağlayan bir davranış mıydı bu.
Normalde zaten paylaşımlı olarak kullanıyorlar da acaba değer kısmına fazla mı girdiniz? FPS'i iyimser bir miktarda artırır bu sürücüye bakarak söylüyorum çünkü ben önceleri öyle kullanmıştım. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız bir de?

Normalde zaten paylaşımlı olarak kullanıyorlar da acaba değer kısmına fazla mı girdiniz? FPS'i iyimser bir miktarda artırır bu sürücüye bakarak söylüyorum çünkü ben önceleri öyle kullanmıştım. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız bir de?

Hocam 8 GB RAM'im var şu anda ama Görev Yöneticisi'nden GPU kısmına gelince normalde 128 MB olan VRAM'im 4 GB oldu?