Sistemim tam olarak bu şekilde: 500'lük SSD, Intel i7-6500U, HD Graphics 520 ve bir adet G29 oyun seti. Bu sistem ile 60 FPS ve üzeri rahat bir şekilde oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz? Öncelikle F1 2014 oynuyorum güncel olarak. En düşük ayarlar dahil tüm FPS ayarları yapılı olmasına rağmen ETS 2'yi kaldırmıyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.
RAM'ler çift kanal ikili halde mi yoksa tek modül mü? Ona göre bir ayar söyleyeceğim kendisi çok eskiden kullandığım bir işlemci olur (i3 6100)
Windows 8.1 sürücüsü yüklerseniz ve bir video vardı onu bulabilirsem o sistemde oyunlar daha yumuşak açış olacağını düşünüyorum.
RAM'ler çift kanal ikili halde mi yoksa tek modül mü? Ona göre bir ayar söyleyeceğim kendisi çok eskiden kullandığım bir işlemci olur (i3 6100)
Windows 8.1 sürücüsü yüklerseniz ve bir video vardı onu bulabilirsem o sistemde oyunlar daha yumuşak açış olacağını düşünüyorum.
Hocam videoda yazanların aynısını yaptım ve ekran kartı VRAM'im 4 GB oldu? Nasıl oldu bilmiyorum sanırım RAM ile ortaklaşa kullanıyorlar. Sizce ETS 2 üzerinde yüksek FPS almamı sağlayan bir davranış mıydı bu.
ekran kartı VRAM'im 4 GB oldu? Nasıl oldu bilmiyorum sanırım RAM ile ortaklaşa kullanıyorlar. Sizce ETS 2 üzerinde yüksek FPS almamı sağlayan bir davranış mıydı bu.
Normalde zaten paylaşımlı olarak kullanıyorlar da acaba değer kısmına fazla mı girdiniz? FPS'i iyimser bir miktarda artırır bu sürücüye bakarak söylüyorum çünkü ben önceleri öyle kullanmıştım. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız bir de?
Normalde zaten paylaşımlı olarak kullanıyorlar da acaba değer kısmına fazla mı girdiniz? FPS'i iyimser bir miktarda artırır bu sürücüye bakarak söylüyorum çünkü ben önceleri öyle kullanmıştım. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız bir de?