Bir şey demediyse sorun yok demekki dene gitsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Bu işlemciler ne zaman eskiyip herkesin evine girecek/girmiş olacak merak ediyorum. Şu anda herkesin i3, i5 kullanması gibi.
Ama o üst segment bir işlemci, elimizdekilerin çoğu uygun fiyatlı olarak çıkarılmış işlemciler. İleride bile pahalı olur ve alınmayacak bir fiyata satılmaya başlanır.Bu işlemciler ne zaman eskiyip herkesin evine girecek/girmiş olacak merak ediyorum. Şu anda herkesin i3, i5 kullanması gibi.
- Makaleler
- 43
Ama o üst segment bir işlemci, elimizdekilerin çoğu uygun fiyatlı olarak çıkarılmış işlemciler. İleride bile pahalı olur ve alınmayacak bir fiyata satılmaya başlanır.
i3, i5'te yine zamanının üst segment işlemcileri değil miydi? Bilerek tam model adı söylemiyorum.
Üst segment olan da var uygun fiyatlı çıkarılmış modeller de var. Mesela i3 13100F (örnek)i3, i5'te yine zamanının üst segment işlemcileri değil miydi? Bilerek tam model adı söylemiyorum.
Yapamayacağımı bildiği için bir şey demedi.
- Makaleler
- 43
Üst segment olan da var uygun fiyatlı çıkarılmış modeller de var. Mesela i3 12400F (örnek)
i3 12. Nesil i3'ün üst segment bir modeli ancak şu anda fazla pahalı değil, yine herkesin alabileceği bir fiyatta. İ9-14900KS i9'un üst segment bir modeli ancak ileride ne zaman herkesin alabileceği bir model olur onu merak ediyorum.
Uygun fiyatlı olarak çıkarılmış bir model diye biliyorum ben. i3'ün yeni modelleri uygun fiyatlı değil mi zaten? Üst segment dediğimiz i9'lar. Çıkış yılından bile belli ediyor, i3 serisi yok olurdu yoksa.i3 12. Nesil i3'ün üst segment bir modeli ancak şu anda fazla pahalı değil, yine herkesin alabileceği bir fiyatta. İ9-14900KS i9'un üst segment bir modeli ancak ileride ne zaman herkesin alabileceği bir model olur onu merak ediyorum.