Intel i9-14900KS işlemci ile hız rekoru kırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4196
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 871
  • Etiketler Etiketler
    intel işlemci
Bu işlemciler ne zaman eskiyip herkesin evine girecek/girmiş olacak merak ediyorum. Şu anda herkesin i3, i5 kullanması gibi.

Bu işlemciler ne zaman eskiyip herkesin evine girecek/girmiş olacak merak ediyorum. Şu anda herkesin i3, i5 kullanması gibi.
Ama o üst segment bir işlemci, elimizdekilerin çoğu uygun fiyatlı olarak çıkarılmış işlemciler. İleride bile pahalı olur ve alınmayacak bir fiyata satılmaya başlanır.

Ama o üst segment bir işlemci, elimizdekilerin çoğu uygun fiyatlı olarak çıkarılmış işlemciler. İleride bile pahalı olur ve alınmayacak bir fiyata satılmaya başlanır.

i3, i5'te yine zamanının üst segment işlemcileri değil miydi? Bilerek tam model adı söylemiyorum.

i3, i5'te yine zamanının üst segment işlemcileri değil miydi? Bilerek tam model adı söylemiyorum.
Üst segment olan da var uygun fiyatlı çıkarılmış modeller de var. Mesela i3 13100F (örnek)

Üst segment olan da var uygun fiyatlı çıkarılmış modeller de var. Mesela i3 12400F (örnek)

i3 12. Nesil i3'ün üst segment bir modeli ancak şu anda fazla pahalı değil, yine herkesin alabileceği bir fiyatta. İ9-14900KS i9'un üst segment bir modeli ancak ileride ne zaman herkesin alabileceği bir model olur onu merak ediyorum.

Uygun fiyatlı olarak çıkarılmış bir model diye biliyorum ben. i3'ün yeni modelleri uygun fiyatlı değil mi zaten? Üst segment dediğimiz i9'lar. Çıkış yılından bile belli ediyor, i3 serisi yok olurdu yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…