Emre9343

Uzman
Intel'in sitesinden bakıyorum garantisi 2029 diyor, buradaki Penta sitesinden bakıyorum ürün bulunamadı diyor. Bunların siteleri mi bozuk acaba? Hizmet kalitesi sıfır yani ben hiç göremedim bilgi yok. Intel'e giriyorsun adamlar tane tane anlatıyor buradaki firmalarda iş yok. İşlemci bozuk çıkmıştı sonra bunlara gitti, halledemeyince yurtdışna Intel'e gitti, Intel sıfır işlemci göndermişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in sitesinden bakıyorum garantisi 2029 diyor, buradaki Penta sitesinden bakıyorum ürün bulunamadı diyor. Bunların siteleri mi bozuk acaba? Hizmet kalitesi sıfır yani ben hiç göremedim bilgi yok. Intel'e giriyorsun adamlar tane tane anlatıyor buradaki firmalarda iş yok. İşlemci bozuk çıkmıştı sonra bunlara gitti, halledemeyince yurtdışna Intel'e gitti, Intel sıfır işlemci göndermişti.
Intel işlemcinizin garantisini kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Intel Destek Sitesine Girin:
- Intel'in resmi destek web sitesine gidin: Intel Support

2. Ürün Bilgilerini Bulun:
- İşlemcinizin, modeli ve numarasını (örneğin, i7-9700K) not edin. Bu bilgilere işlemci üzerindeki etiketlerden veya bilgisayarının sistem bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz.

3. Garanti Kontrol Aracını Kullanın:
- Intel'in web sitesinde "Warranty Lookup" veya "Warranty Status" gibi bir seçenek bulmalısınız. Burada işleminizi gerçekleştirmek için ürün bilgilerinizi girin.

4. Alternatif Olarak Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin:
- Eğer internet üzerinden sonuç bulamazsanız, Intel’in müşteri hizmetlerine telefon veya e-posta ile ulaşarak yardım isteyebilirsiniz. Onlar size garanti durumu hakkında daha fazla bilgi verebilir.

5. Penta ve Diğer Satıcılar:
- Penta gibi üçüncü taraf tedarikçilerle ilgili sorun yaşıyorsanız, onlarla iletişime geçerek ürünün garantisi hakkında bilgi talep edin. Bu firmalar genellikle kendi garanti koşullarını belirler.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız veya detaylı bilgi alamadıysanız, üzerinde çalıştığınız işlemcinin tam modelini ve özelliklerini yazmanız durumunda daha fazla yardımcı olabilirim.