Arkadaşlar, Intel ME güncellemek istiyordum ve şu linkten https://www.intel.com/content/www/us/en/download/682431/intel-management-engine-drivers-for-windows-10-and-windows-11.html?wapkw=intel hm570 tiger lake pch-h son sürümü indirip yükledim ancak hala resimdeki gibi görünüyor. Bir türlü çözümünü bulamadım. Nasıl güncelleyeceğim ben bunu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Siz sürücüyü güncelliyorsunuz. O sorunu çözmek için ME Firmware güncellemeniz lazım.
Recep Baltaş’ın bir rehberi vardı bununla ilgili. Adamın her şeye bir rehberi var aw.
Yalnız olacak sorunlardan ben sorumlu değilim
Recep Baltaş’ın bir rehberi vardı bununla ilgili. Adamın her şeye bir rehberi var aw.
Laptop hwinfoda chipset için şu yazıyor. Intel HM570 (Tiger Lake PCH-H)
Kerimmert
Uzman
Buna tıklayıp Management Engine'yi güncelleyin.
Burdaki yüklü zaten.
Buna tıklayıp Management Engine'yi güncelleyin.
Siz sürücüyü güncelliyorsunuz. O sorunu çözmek için ME Firmware güncellemeniz lazım.
Yalnız olacak sorunlardan ben sorumlu değilim![]()
Teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: