Düşük gereksinimli olunca işletim sistemi kötü olduğu anlamına mı geliyor? E5300 çok kötü bir işlemci bu arada.
Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Demek istediğim AntiX veya Puppy Linux baya patates sistemde kullanılıyor o kadara inmeye gerek yok anlamında dedim yanlış anladınız beni.Düşük gereksinimli olunca işletim sistemi kötü olduğu anlamına mı geliyor? E5300 çok kötü bir işlemci bu arada.
Yanlış anlaşılma yok. Siz mesajıma "beğenmedim" ifadesi bıraktınız.Demek istediğim AntiX veya Puppy Linux baya patates sistemde kullanılıyor o kadara inmeye gerek yok anlamında dedim yanlış anladınız beni.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Çünkü o kadar inmeye gerek yok.Yanlış anlaşılma yok. Siz mesajıma "beğenmedim" ifadesi bıraktınız.
Puppy gayette güzel, kendim de kullanıyorum. Sadece biraz kod bilmek gerekiyor.
Hakan Yusuf
Yetkin
Puppy gayet de güzel, kendim de kullanıyorum. Sadece biraz kod bilmek gerekiyor.
Peki hocam televizyonda kullanırken niye kod ile uğraşalım?
Televizyon sisteminin mantıken her şey gözünün önünde kolay kullanılabilir olması gerekmez mi?
Siz direkt TV mi yapacaksınız, anlamadım?Peki hocam televizyonda kullanırken niye kod ile uğraşalım?
Televizyon sisteminin mantıken her şey gözünün önünde kolay kullanılabilir olması gerekmez mi?
Hakan Yusuf
Yetkin
Hocam ben direkt olarak TV'de kullanıyorum bu cihazı özellikleri düşük olması nedeniyle. Monitör falan yok yani arada her şey HDMI üzerinden hoparlörü sesi falan. Bir de uzaktan kumanda şeklinde mouse alsam tam akıllı TV olacak. TV Samsung'un 40 inçlik televizyonu. Daha önce antiX Linux kullanmıştım daha patates bir sistemde Intel Pentium 4'dü galiba 768 MB RAM ve FX 5600 vardı o sistemi ayağa kaldırmıştı antiX acaba bu sisteme de kursam mı yoksa yenilikleri kaçırır mıyım?
AntiX'te hem canlı TV desteğide var.
"antiX"i ben çok beğenmiyorum. En son kullanalı 1 yıl oldu, şu an iyiye gitti mi bilmiyorum.Hocam ben direkt olarak TV'de kullanıyorum bu cihazı özellikleri düşük olması nedeniyle. Monitör falan yok yani arada her şey HDMI üzerinden hoparlörü sesi falan. Bir de uzaktan kumanda şeklinde mouse alsam tam akıllı TV olacak. TV Samsung'un 40 inçlik televizyonu. Daha önce antiX Linux kullanmıştım daha patates bir sistemde Intel Pentium 4'dü galiba 768 MB RAM ve FX 5600 vardı o sistemi ayağa kaldırmıştı antiX acaba bu sisteme de kursam mı yoksa yenilikleri kaçırır mıyım?
AntiX'te hem canlı TV desteğide var.