Çözüldü Intel sürücüleri nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3

Arkadaşlar bu 2 sürücüyü güncellemek istiyorum. İlk önce güncellemek istediğim şey 1. fotoğraftaki sürücü olacak. Bunu güncellemek için aşağıdaki bıraktığım linkten güncellesem bir sorun teşkil eder mi diye konu açtım bilmediğimden dolayı.

Link:Chipset INF Utility
2. Fotoğrafta ki ise anakart sitesinden indirdim. Ama şöyle bir seçenek sunuyor bana.

Yapacağım işlem sürücü Sürümü kısmında ki 2040 yerine 2041 olacak. Ama böyle bir seçenek sunuyor hangisini işaretlemeliyim? Yanlış bir şey yapmamak için dediğim gibi konu açtım. Umarım yardımcı olursunuz bekliyorum. İyi günler, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bile olsa Windows güncel sürücüsünü bir şekilde kurabiliyor ilk defa bu kadar eski bir sürücü tarihi gördüm.
PCI\VEN_8086&DEV_A308&SUBSYS_7B241462&REV_10
Hocam bu Chipset kimliği. Rica etsem siz bulabilir misiniz?

@Recep Baltaş Hocam yardımcı olabilir misiniz? Rahatsız ediyorum da özür dilerim.

B360 için bu zaten güncel sürüm:

ME için de Donanım Kimliği paylaş. Ayrı sürüm sürücü indirirsen sana tabii ki onaracak mısın diye sorar.

Kod:
PCI\VEN_8086&DEV_A360&SUBSYS_7B241462&REV_10
PCI\VEN_8086&DEV_A360&SUBSYS_7B241462
PCI\VEN_8086&DEV_A360&CC_078000
PCI\VEN_8086&DEV_A360&CC_0780

Hocam ME için bütün donanım kimliklerini paylaştım. Ayrıca şu an Chipseti günceledim sürücü sürümü 10.1.16.8 oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…