Y yigit1010 Gelişen Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 31 Beğeniler 8 25 Aralık 2025 #1 Merhaba, ben yeni bir laptop aldım. Çoğu driverini yükledim, sadece Intel UHD Graphics driver kaldı. Nasıl indirilip kurulur, yardımcı olur musunuz?
Merhaba, ben yeni bir laptop aldım. Çoğu driverini yükledim, sadece Intel UHD Graphics driver kaldı. Nasıl indirilip kurulur, yardımcı olur musunuz?
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 25 Aralık 2025 #2 Tarayiciya Intel dsa yazin o size uygun olan surucuyu belirtip indirmek icin tekrar tarayiciya yonlendirecek onu indirip kurunca düzelir.
Tarayiciya Intel dsa yazin o size uygun olan surucuyu belirtip indirmek icin tekrar tarayiciya yonlendirecek onu indirip kurunca düzelir.
Blücher Uzman Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 110 25 Aralık 2025 #3 yigit1010 dedi: Merhaba, ben yeni bir laptop aldım. Çoğu driverini yükledim, sadece Intel UHD Graphics driver kaldı. Nasıl indirilip kurulur, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 11.-14. nesil arasındaysa; https://www.intel.com/content/www/us/en/download/864990/intel-11th-14th-gen-processor-graphics-windows.html Core Ultra serisi ise; Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows* This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.6632 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, Intel® Iris® Xe Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics. www.intel.com Th3RealKayseriLee dedi: Tarayiciya Intel dsa yazin o size uygun olan surucuyu belirtip indirmek icin tekrar tarayiciya yonlendirecek onu indirip kurunca düzelir. Genişletmek için tıkla... Uğraşmamak için en basit yol bu, ayrıca bluetooth/wifi driverlarınız da Intel marka ise onları da güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
yigit1010 dedi: Merhaba, ben yeni bir laptop aldım. Çoğu driverini yükledim, sadece Intel UHD Graphics driver kaldı. Nasıl indirilip kurulur, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 11.-14. nesil arasındaysa; https://www.intel.com/content/www/us/en/download/864990/intel-11th-14th-gen-processor-graphics-windows.html Core Ultra serisi ise; Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows* This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.6632 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, Intel® Iris® Xe Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics. www.intel.com Th3RealKayseriLee dedi: Tarayiciya Intel dsa yazin o size uygun olan surucuyu belirtip indirmek icin tekrar tarayiciya yonlendirecek onu indirip kurunca düzelir. Genişletmek için tıkla... Uğraşmamak için en basit yol bu, ayrıca bluetooth/wifi driverlarınız da Intel marka ise onları da güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 25 Aralık 2025 #4 Blücher dedi: Uğraşmamak için en basit yol bu, ayrıca bluetooth/wifi driverlarınız da Intel marka ise onları da güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Genişletmek için tıkla... İntel dsa deyince zaten bu çıkıyor zaten. Alemsiniz iyi akşamlar.
Blücher dedi: Uğraşmamak için en basit yol bu, ayrıca bluetooth/wifi driverlarınız da Intel marka ise onları da güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Genişletmek için tıkla... İntel dsa deyince zaten bu çıkıyor zaten. Alemsiniz iyi akşamlar.
Blücher Uzman Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 110 25 Aralık 2025 #5 Th3RealKayseriLee dedi: Intel dsa deyince zaten bu çıkıyor zaten. Alemsiniz iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Sizin önerinizi destekledim ve link bıraktım sadece. O yüzden sizin cevabınızı da alıntıladım.
Th3RealKayseriLee dedi: Intel dsa deyince zaten bu çıkıyor zaten. Alemsiniz iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Sizin önerinizi destekledim ve link bıraktım sadece. O yüzden sizin cevabınızı da alıntıladım.
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 25 Aralık 2025 #6 Blücher dedi: Sizin önerinizi destekledim ve link bıraktım sadece. O yüzden sizin cevabınızı da alıntıladım. Genişletmek için tıkla... Biraz sert çıkışmış gibi yazmış gibi gözüküyorum özür dilerim öyle bir niyetim yoktu. Hayırlı kandiller efendim.
Blücher dedi: Sizin önerinizi destekledim ve link bıraktım sadece. O yüzden sizin cevabınızı da alıntıladım. Genişletmek için tıkla... Biraz sert çıkışmış gibi yazmış gibi gözüküyorum özür dilerim öyle bir niyetim yoktu. Hayırlı kandiller efendim.