Yer
ALANYA
ASUS ProArt LC 360mm sıvı soğutucu aldım. Ürün elimde, teknik olarak 360mm'nin bu işlemciye yettiğini biliyorum o konuda sıkıntı yok.

Ama siparişten sonra fiyatlara tekrar bakınca ProArt LC 420mm modeli ile benim aldığım model arasında sadece 1.500 - 2.000 TL gibi bir fark oynuyor. Topladığım sistemin bütçesi yanında bu fark çok küçük kalıyor. İade edip 420mm alsam çok mu overkill yapmış olurum.

ASUS ProArt LC 360mm sıvı soğutucu aldım. Ürün elimde, teknik olarak 360Mm'nin bu işlemciye yettiğini biliyorum o konuda sıkıntı yok.

Ama siparişten sonra fiyatlara tekrar bakınca ProArt LC 420mm modeli ile benim aldığım model arasında sadece 1.500 - 2.000 TL gibi bir fark oynuyor. Topladığım sistemin bütçesi yanında bu fark çok küçük kalıyor. İade edip 420mm alsam çok mu overkill yapmış olurum.

Kasanız 420mm destekliyor mu? 420mm destekleyen kasa az çünkü.

ASUS ProArt LC 360mm sıvı soğutucu aldım. Ürün elimde, teknik olarak 360Mm'nin bu işlemciye yettiğini biliyorum o konuda sıkıntı yok.

420 daha büyük genelde hocam kasanız destekliyor mu? Ayrıca 420 biraz daha sessiz fanlar büyük ve devir daha az olduğu için ama Ultra serisi çok daha verimli fırın olan 13th ve 14th Gen'e göre çift kuleli bir kule tipi bile işinizi görür.

Bence 420'e gerek yok ProArt serisi profesyonel seri zaten sessiz ancak dahada sessiz diyorsanız ve kasanız desteklerse 420 alabilirsiniz ama bence gereksiz.