sekullarx Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 51 23 Eylül 2024 #1 Dual Boot ile Linux Windows kurdum ancak Windows 10 kurulum ekranında diskler gözükmüyordu. Ben de VDM'yi kapattım, kuruldu. Ancak geri açmalı mıyım? Nasıl yapsam daha iyi olur?
Dual Boot ile Linux Windows kurdum ancak Windows 10 kurulum ekranında diskler gözükmüyordu. Ben de VDM'yi kapattım, kuruldu. Ancak geri açmalı mıyım? Nasıl yapsam daha iyi olur?
Çözüm Recep Baltaş 23 Eylül 2024 Selam. Öncelikle VDM değil, VMD olacak. Intel Volume Management Device. Kapalı kalabilir. Açık olması performansı artırmaz.
Selam. Öncelikle VDM değil, VMD olacak. Intel Volume Management Device. Kapalı kalabilir. Açık olması performansı artırmaz.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 23 Eylül 2024 #2 Selam. Öncelikle VDM değil, VMD olacak. Intel Volume Management Device. Kapalı kalabilir. Açık olması performansı artırmaz. Artı 1 Eksi Çözüm
Selam. Öncelikle VDM değil, VMD olacak. Intel Volume Management Device. Kapalı kalabilir. Açık olması performansı artırmaz.