Intel Wi-Fi sürücüsü kurulumda hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bymfw4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 267

bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Cihaz
Acer Nitro 5 AN515-44
Merhaba.
Intel Driver and Support Assistant üzerinden Intel ile alakalı sürücülerimi güncelliyorum. Bugün yine her zaman olduğu gibi 3 güncelleme gelmişti (Wi-Fi, Bluetooth, Killer Performance Suite). Bluetooth ve Killer Performance Suite sıkıntısız kuruldu her zaman olduğu gibi, Wi-Fi sürücüsü kurulurken ekteki hatayı aldım. Hatayı alsam bile Intel DSA başarılı olarak gösterdi ve şu an güncel gözüküyor. Ben de bundan dolayı aynı sürücüyü manual indirip kurmayı denedim, yine aynı hatayı aldım.
Önceden böyle bir sıkıntı yaşamamıştım Wi-Fi sürücüsünde, sürüm ile mi alakalı acaba?

Bu arada Intel Yazılım Yükleyici arayüzü güncellenmiş, çok iyi görünüyor.

Son düzenleme:
Günlük klasöründe ne yazıyor? Hata kodu veya detay bilgi varsa paylaşabilir misiniz?

Günlük klasöründe ne yazıyor? Hata kodu veya detay bilgi varsa paylaşabilir misiniz?
Local > Temp klasöründe 4 adet dosya oluşuyor. İçlerinde yazıyor bir şeyler. Fakat başka forumda aldığım geri bildirimlere göre ve yukarıdaki arkadaşın yazdığına göre de genel sorun gibi duruyor, güncellemeyi alanlar aynı sıkıntıyı yaşıyor.

CMD üzerinden ağ sürücülerini sıfırlamayı önerecektim. Ama anladığım kadarıyla ürün sürümü sorunlu.

bende de şuan aynı sorun var düzelmedi değil mi ?

Bende de durum aynı arkadaşlar, aynı sorunu, aynı şekilde yaşamaktayım. Yukarıda sizlerden de edindiğim bilgilere göre detaylı olarak yazdıklarınızı iyice okudum, diğer başka konulara da baktım. Sorun veya sıkıntı tamamen Intel'den kaynaklanan, o araç üzerinden falan değil direkt Intel odaklı bir sorun olarak gözüküyor. Bu durumu Intel'e bildirerek en kısa zamanda çözüm elde edebiliriz. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çok sağ olun. İyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…