Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor.
hocam wifi yı kurabilsem güncellemeler ile halledirme wifi yi kuramıyorumAnakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor.
Anakart modeli paylaşır mısın? Ekran kartı ve chipset sürücüsünü kursan yeterli oluyor.
ürün bu hocam siz bakarsanız daha sağlıklı olur.
Ömer_Yeter
Yetkin
Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda.
hocam siteye giremiyorum ki, wifi yok.Üreticinizin web sitesinden bulabilirsiniz sürücüyü. Marka ve modeli aratırsanız çıkacaktır ilk sonuçlarda.
Ömer_Yeter
Yetkin
Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin.
iş uzadı yani..Farklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin.
ethernete bağladım bir şekilde , internet var gözüküyor. bu seferde güncellemeleri denetle kısmında 5dk dır denetliyor. markanın sitesinden kurucamFarklı bir laptop var mıdır? Eğer varsa oradan yükleyip USB ile aktarım gerçekleştirin.
SpeedBeast34
Üstün
Şimdi yeni Windows 11 kurdum. Driverları nasıl kuracağım? Wi-Fi falan gözükmüyor. Kutudan da USB çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonunu USB kabloyla bilgisayara tak telefonda USB internet paylaşımı USB tethering aç bilgisayar internete çıkar Windows Update'i aç tüm sürücüleri indir Wi-Fi otomatik gelir. Fazla anlamıyorsan bunu yap tavsiyem bu olur sana.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet