Eğer sorunuz Adaptive Sync ise Intel ARC ekran kartları bunu destekliyor halihazırda:
Intel Arc Graphics, gelişmiş uyarlanabilir senkronizasyon ve yumuşak senkronizasyon kontrollerine sahiptir, böylece inanılmaz derecede akıcı ve sürükleyici bir deneyim yaratırken ekran yırtılmalarını ve takılmalarını en aza indirebilirsiniz. Akıcı senkronizasyon yalnızca Intel® Arc™ Graphics'te mevcuttur ve Intel® Arc™ Control'de etkinleştirilir.
Eğer sorunuz Adaptive Sync ise Intel ARC ekran kartları bunu destekliyor halihazırda:
Intel Arc Graphics, gelişmiş uyarlanabilir senkronizasyon ve yumuşak senkronizasyon kontrollerine sahiptir, böylece inanılmaz derecede akıcı ve sürükleyici bir deneyim yaratırken ekran yırtılmalarını ve takılmalarını en aza indirebilirsiniz. Akıcı senkronizasyon yalnızca Intel® Arc™ Graphics'te mevcuttur ve Intel® Arc™ Control'de etkinleştirilir.
Rahatsız ediyorum sürekli. İlginiz için de çok teşekkür ederim. Biraz araştırayım dedim de; kendim bulduğumla, sanırsam bahsettiğiniz Arc Control Intel işlemcilere özel. Monitörümde adaptive sync özelliği bulunuyor. İşlemci olarak da AMD kullanıyorum. Şimdi yararlanamıyor muyum bu kısımda ben? Ekran kartı software'ında bulamadım biraz oraya da bakındım. Teşekkürler.
Düzeltme: Graphic Software'ı Türkçe kullanıyordum. Sanırım dediğiniz şeyi buldum. Smooth Sync'ın üzerinde bilgi olarak; bahsettiğiniz ekran yırtılmaları azaltma vs. yazıyor. Sanırım buldum dediğiniz şeyi. Teşekkür ederim. Zaten yumuşak senkronizasyon diye bahsetmişsiniz.
Intel işlemcilere değil, Intel grafik işlemcilere, yani GPU'lara özel. Ekran kartınız Intel mi? Eğer ekran kartınız Intel ise zaten Adaptive Sync açık olabilir.
Intel işlemcilere değil, Intel grafik işlemcilere, yani GPU'lara özel. Ekran kartınız Intel mi? Eğer ekran kartınız Intel ise zaten Adaptive Sync açık olabilir.
Evet. Intel ARC B580 aldım 1, 1.5 ay önce. Senkronizasyonlarla ilgili tek bu bölümü bulabildim, ingilizce yapınca. Tahmin ediyorum ki, doğru yer burası herhalde değil mi?