Çözüldü Intel'e AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14330
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14330

Uzman
Intel'e de AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC gelir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer sorunuz Adaptive Sync ise Intel ARC ekran kartları bunu destekliyor halihazırda:

Kaynak: Intel® Arc™ Graphics Software
Eğer sorunuz Adaptive Sync ise Intel ARC ekran kartları bunu destekliyor halihazırda:

Çözüm

Rahatsız ediyorum sürekli. İlginiz için de çok teşekkür ederim. Biraz araştırayım dedim de; kendim bulduğumla, sanırsam bahsettiğiniz Arc Control Intel işlemcilere özel. Monitörümde adaptive sync özelliği bulunuyor. İşlemci olarak da AMD kullanıyorum. Şimdi yararlanamıyor muyum bu kısımda ben? Ekran kartı software'ında bulamadım biraz oraya da bakındım. Teşekkürler.

Düzeltme: Graphic Software'ı Türkçe kullanıyordum. Sanırım dediğiniz şeyi buldum. Smooth Sync'ın üzerinde bilgi olarak; bahsettiğiniz ekran yırtılmaları azaltma vs. yazıyor. Sanırım buldum dediğiniz şeyi. Teşekkür ederim. Zaten yumuşak senkronizasyon diye bahsetmişsiniz.

Son düzenleme:
Intel işlemcilere değil, Intel grafik işlemcilere, yani GPU'lara özel. Ekran kartınız Intel mi? Eğer ekran kartınız Intel ise zaten Adaptive Sync açık olabilir.

Evet. Intel ARC B580 aldım 1, 1.5 ay önce. Senkronizasyonlarla ilgili tek bu bölümü bulabildim, ingilizce yapınca. Tahmin ediyorum ki, doğru yer burası herhalde değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-21 140244.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 113
  • Ekran görüntüsü 2025-01-21 140548.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…