İnteraktif hikâyeli oyun önerilerim

tear

Üstün
Makaleler
34
Merhaba, eminim birçoğunuz hikâyeli oyunları seviyorsunuzdur, ben de sizlere kendim oynadığım ve başarılı bulduğum bazı oyunları önermek istiyorum:

1. The Wolf Among Us

Listemizin başına zengin hikayesi ile bir DC oyunu geliyor, atmosfer ve tasarım bakımından gerçekten sizi içine sürükleyen bir hikâyesi var, sıkılmadan oynayabileceğiniz bir hikâye, ayrıca interaktif hikaye olayını size tamamıyla sunuyor.

2. Batman: The Telltale series.

Yine bir DC efsanesi olan Batman isimli karakteri ele alan mükemmel bir hikaye. Ayrıca birçok farklı karaktere gönderme içeren yapım, sıkılmadan oynayıp zaman öldürebilirsiniz.

3. The Walking Dead: A New frontier

Aralarından konu ve “interaktif seçimler” bakımından en zengin yapım atmosfer ve konusu sizi içine sürüklüyor nasıl bittiğini anlamıyorsunuz bile, dizisine göre çok daha eğlenceli bir yapım.

Son düzenleyen: Moderatör:
TWD serisinin benim için ayrı bir yeri var. Oynarken fazla kaptırmayın, karakterlerle kurduğunuz bağa inanamayacaksınız.

Witcher 1, 2 nerede?

Bunlar da var.

- As Dusk Falls

- Heavy Rain

- Beyond: Two Souls

- Detroit: Become Human

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…