Merhaba.

İnternet kafelerdeki bilgisayarlarda virüs olur mu? Birkaç kere nete gittim ve Valorant ve LoL oynadım. Başıma bir şey gelmedi ama yine de sormak istedim.

İyi Sosyaller.

Merhaba.

İnternet kafelerdeki bilgisayarlarda virüs olur mu? Birkaç kere nete gittim ve Valorant ve LoL oynadım. Başıma bir şey gelmedi ama yine de sormak istedim.

İyi sosyaller.

Evet, internet kafede virüs olabilir ama sen sadece Valorant ve LoL oynadıysan büyük ihtimalle sorun yok.
Evden Valorant ve League of Legends şifreni değiştir, iki aşamalı doğrulamayı aç. Yeterli olur.

Ben Steam hesabımı girmiyorum babamın oğlu değil kimse ki internet kafe işleten babamın oğluna da güvenmem herkesin erişimi olan bilgisayarlar..Çok çok mümkün yani bir şekilde hesap çalmak bu tarz yerlerde. Şifresiz giriş varsa Riot oyunlarında aynı Steam Guard'ın QR okutması gibi onu tercih edin yine de %100 güvenli olmadığını bilin.

Eskiden çok oluyordu herkes aynı sistem ile devam ettiği için fakat şu an öyle bir sorun yok çok eski bir kafeye gitmediğin sürece. Çünkü yeni kafelerde sistem her zaman yüklendiği ilk günden başlar. Bilgisayar kapanıp tekrar açıldığı an yine ilk gün ki haline döner bilgisayar. Kullanan kişininde aşırı yüksek yetkisi olmadığı için o sistemi geçmesi pek mümkün değil.

Kısaca önceki kullanan kişi 50 tane virüs yüklese bile sen o bilgisayar başına geçince sıfırlanmış bir bilgisayar kullanmış oluyorsun.