İnternet faturası gelmiş, hatta bugün son ödeme günüymüş. Ben bunu internet kesilince fark ediyorum, ne mail, ne hatırlatma hiçbir şey yok. Faturayı son gününde ödedim, kesildikten sonra sitede 30 ila 60 dakika sonra gelir yazıyordu. 3 saate yakın oldu hala yok, destek kaydı açtım 2 saattir cevap yok. Zaten canlı desteği yok, arayıp ulaşamıyorsun, tekrar tekrar arıza kaydı açılmıyor. Aşırı kötü bir müşteri hizmeti.
Bende de genelde aynı sorun mevcut, Cağrı merkezinde internet yok dememe rağmen kontrolleri sağladığımızda şu anda internet bağlantınız gözüküyor diye cevap alıyorum.
Modemi açip kapayınca gelebiliyor. Hizmet alıp rezil olmak böyle bir şey.
Son ödeme tarihi geçince TurkNet'ten mesaj geliyor zaten, eğer hizmetin kısıtlanmış görünüyorsa ₺200 kısıtlama açma ücreti ödemen lazım galiba (TurkNet daha net bir cevap verecektir), bana mesajlarda böyle belirtiyor. Otomatik ödeme talimatı açabilirsin, faturanı telefonda ki uygulamadan takip edebilirsin, PC'de online işlemler kısmından takip edebilirsin. Site üzerinden canlı desteğe yazıp bekleyeceksin veya arayacaksın sürekli başka bir yolu yok. Kayıtlı telefon numarasına TurkNet mesaj atıyor, hatırlatma yok falan demen yanlış olmuş.