Melihhh

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, internet 21 Temmuz'dan beri yok. 21 Temmuz'da internetim gitti, sabah saat 11'de ve hala gelmedi. İşin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye TurkNet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala yok.

İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde oturuyorum. Bu nasıl bir rezilliktir, anlamıyorum. Elektrik kesintisi bile aynı gün içerisinde geliyor, 1 günde yapıyorlar.

Dosya Ekleri

• 2850.webp
    2850.webp
    955,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 2848.webp
    2848.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 2900.webp
    2900.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 11
20 Temmuz'da giden interneti bana da vermediler, bakın 6 gün oldu hala yok.

Bölgesel arıza diye yırtınıp duruyorlardı, dün ağızlarından kaçırdılar, meğer 7 kişi etkileniyor diye 6 gündür ekip göndermiyorlarmış namussuzlar.

Yazık bunlara verilen paraya. Sırf 7 kişi etkileniyor diye 6 gündür ekip yok.

20 Temmuz'da giden interneti bana da vermediler, bakın 6 gün oldu hala yok.

Bölgesel arıza diye yırtınıp duruyorlardı, dün ağızlarından kaçırdılar, meğer 7 kişi etkileniyor diye 6 gündür ekip göndermiyorlarmış namussuzlar.

Yazık bunlara verilen paraya. Sırf 7 kişi etkileniyor diye 6 gündür ekip yok.

Bana da 21 kişi de daha internet yok yani genel arıza var falan diyorlardı be Allah'tan korkmazlar 21 kişide internet yok ise gönderin 2 -3 tane fazla ekip yönlendirin çözün koskoca ilçeye mahalleye internet vermiyorlar demek ki. Hem de İstanbul gibi bir şehirde yaşanıyor bu inanılmaz bir durum. Sadece oyalıyorlar diyorlar genel arıza var bende neden çözüldü diye gözüküyor o zaman bende niye destek mesajında genel arıza çözüldü yazıyordu ama halai nternet çevrimdışıydı.

Bana da 21 kişi de daha internet yok yani genel arıza var falan diyorlardı be Allah'tan korkmazlar 21 kişide internet yok ise gönderin 2 -3 tane fazla ekip yönlendirin çözün koskoca ilçeye mahalleye internet vermiyorlar demek ki. Hem de İstanbul gibi bir şehirde yaşanıyor bu inanılmaz bir durum.
Utanmadan bir de ekip gönderdik, çalışıyorlar diyorlar. Ulan karşı sokağımda internet var, alt sokağımda var, demek ki sorun bu sokakta. Çalışan olsa zaten görürüm.

Onun dışında kapımın altındaki fiber ek kutusuna baktım, 21 Temmuz'da sabitlemeden bırakıp gitmişler. Geçen gün kapağı da açıktı, muhtemelen fırtınada kapandı.

Tek kelimeyle rezillik.

e0cbcb3d-c967-4219-bbfd-b1945e62d278.webp

Utanmadan bir de ekip gönderdik, çalışıyorlar diyorlar. Ulan karşı sokağımda internet var, alt sokağımda var, demek ki sorun bu sokakta. Çalışan olsa zaten görürüm.

Onun dışında kapımın altındaki fiber ek kutusuna baktım, 21 Temmuz'da sabitlemeden bırakıp gitmişler. Geçen gün kapağı da açıktı, muhtemelen fırtınada kapandı.

Tek kelimeyle rezillik.

Eki Görüntüle 268691

Üzücü durum valla ben yarına kadar gelmez ise internet iptal edeceğim zaten yarınla 6 gün oluyor. Böyle de benim kanıtım da var bak genel arıza giderildi yazıyor ama internet yok.

Dosya Ekleri

• 2850.webp
    2850.webp
    955,1 KB · Görüntüleme: 15
Üzücü durum valla ben yarına kadar gelmez ise internet iptal edeceğim zaten yarınla 6 gün oluyor. Böyle de benim kanıtım da var bak genel arıza giderildi yazıyor ama internet yok.
ONT cihazını hiç resetlediniz mi? Belki sorun onunla alakalıdır.

İğne gibi ince bir şeyle küçük cihazın arkasındaki küçük düğmeye 20 saniye kadar basılı tutun.

ONT cihazını hiç resetlediniz mi? Belki sorun onunla alakalıdır.

İğne gibi ince bir şeyle küçük cihazın arkasındaki küçük düğmeye 20 saniye kadar basılı tutun.
Yok hocam onunla gram alakası yok ikisinide resetledi hem ont cihazını hemde modemi ama sorun çözülmedi ve zaten türknetin kendisi de cihazlar hep açık kalsın ve resetlemeyin diyorlar.

Bizde de Türk Telekom ekipleri kutuyu kurup kapağını açık bırakmışlar. Kutunun içinde çok çok ince kablolar var. Kapak rüzgarda açılıp kapanıyor, kesin bir hasar olacak. Rezillik resmen.

Merhaba arkadaşlar, internet 21 Temmuz'dan beri yok. 21 Temmuz'da internetim gitti, sabah saat 11'de ve hala gelmedi. İşin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye TurkNet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala yok.

İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde oturuyorum. Bu nasıl bir rezilliktir, anlamıyorum. Elektrik kesintisi bile aynı gün içerisinde geliyor, 1 günde yapıyorlar.
Ben de Şirinevler'de oturuyorum ve her gün internet kesiliyordu Türknet'te. Müşteri hizmetleri desen ekipleri desen hepsi aynı bilgisizler. En sonunda iptal ettim kafam rahat etti. Anca 1 Gbps internet diye reklam yapsınlar kablolarıyla ülkeyi hindistana çevirdiklerini hiç kimse söylemez.