cemkaraca

Yetkin
Tür fark etmez single player oyun önerisi istiyorum, internet gerektirmeyen. Bütçe ve sistem sıkıntısı yok.

Ubisoft Store'da Far Cry 6 300 liraya alınabiliyor. O fiyata mükemmel bir oyun. Bir de yeni çıkan Dying Light The Beast var. Bunları önerebilirim.

Ubisoft Store'da Far Cry 6 300 liraya alınabiliyor. O fiyata mükemmel bir oyun. Bir de yeni çıkan Dying Light The Beast var. Bunları önerebilirim.
Hiç Far Cry oyunu oynamadım. Birbirleri ile bağlantılı mı oyunlar hikaye bakımından? Yani öncelerini oynamadım direkt 6'yı oynayabilir miyim?

Emulator ile InFamous serisini öneririm.
O olabilir bak. PS3'de denemiştim çok eski bir InFamous oyununu. Ama emülatör kurmayı, hangi emülatörü kullanacağımı bilmiyorum ve uzun işler.

Çok karanlık geliyor bana bayıyor yani, bir de PC optimizasyonu çok iyi değildi sanki.

Çok karanlık geliyor bana bayıyor yani, bir de PC optimizasyonu çok iyi değildi sanki.
Bunun için modlar var bende tam GTA 4 oynayacaktım bu yüzden modlama rehberine bakıyordum, eğer GTA 4'ü en iyi şekilde oynamak istiyorsanız bu rehbere göz atabilirsiniz. Bu mod paketi oyunu en iyi hale getiriyor.