İnternet güvenliği: Çocukları zararlı içeriklerden korumak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DefenderNinja
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 415
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıllı ve zeki insanlar vakitlerini kadınlara bakarak harcasalardı oldukları konumlara gelemezlerdi. Konuştuğunuz kişi de sizi manipüle etmek için her yolu denemiş. Ayrıca burada konu internet ve gençlik. Siyasi parti yarıştırması değil.

Her yaşta çocuğa her şeyi anlatamazsın. Engellenmesi şart. Çünkü çocukların anlayamayacağı ama engellenmesi gereken durumlar olduğunu düşünüyorum. Tabi ki eğitim de gerekiyor.
Her yaşta çocuğun eline teknolojik aleti tıkıştıramazsın. Her şeyi engelleyerek de çocuğun özgürlüğünü elinden alırsın. İyi bir ebeveyn çocuğuna 3 yaşından itibaren tabletler alıp eline videoyu açıp onu koltukta bırakmaz. Sizin anlamadığınız şey de bu. Her şeyi kısıtlayarak bir yere varabileceğinizi sanarak kendinizi kandırıyorsunuz.

Siz öyle zannetmeye devam edin, zibilyontane prno sitesinin olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar, LGBT+ nında olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar DSM mi bir araştırın buna onlar karar veriyor aralarında (inşaat amelesi görmedim)

Niye sürekli "akıllı-zeki-bilgili" insanlar diye ayırma ihtiyacı hissediyorsunuz? Bunların olmasını isteyen çok kişi var ama Türkiye'de çoğu cinsel içerikli site yasaklıdır zaten, bir ara sayısını da paylaşmışlardı.

LGBT'nin de interneti, gençliği veya Türkiye'yi etkileyen bir durumu yok, DSÖ de bunun bir hastalık olmadığını net bir dille belirtti. Bu insanların tercihi, karışmak size düşmez. Dininize göre yasaksa siz yapmazsınız olur biter. İslam inancına göre dinde zorlama yoktur, ben kimseyi zorlamıyorum.

Ayrıca konu hala dediğim gibi "gençler ve internet". Bu sitelere girdiğini aile görüyorsa en başta çocuğa bunun eğitimini vermesi lazım. Eğitim vermeden çocuğu kısıtlayarak hiç kimse cinsel bağımlılıklardan kurtulamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…