Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet güvenliği: Çocukları zararlı içeriklerden korumak.
Bu proje çocukları zararlı içerik korumak bu proje çocuğunuzuz girmesini istemediniz siteleri engeller.
AntiVirüs Programları Kapatın.
Kurulum nasıl?
C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts kopyalayın.

host kopayala.webp

Site-blocker. ZIP klasörden ayıklayın.

klasör ayıkalama.webp

site-blocker.bat yönetici olarak çalıştırın.

yönetici olarak çalıştırma.webp

Açıldığında 2 yazın.

Screenshot_1.webp

Daha sonra yasaklanacak siteyi yazın.

site yasaklama.webp

Daha sonra Chrome'ya da ya da başka tarayıcı açın ve siteye girin. Yasaklanmış olarak görünecek.

Site Açılmıyor.webp

Peki siteyi nasıl geri açayız?
Buradan 3 yazın.

Screenshot_1.webp

Ve yasakladığınız siteyi yazın.

Eki Görüntüle 73135

Ve site açıldı, yasaklı siteleri engellemenin çözümü bu.

Eki Görüntüle 73139

Arkadaşlar makale biraz kötü oldu kusura bakmayın, iyi günler Kaynak

Dosya Ekleri

• açıldı.webp
    açıldı.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 115
  • geri açma.webp
    geri açma.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Yaşça benden bayağı büyük biriyle konuşuyorduk, bana anlattıklarına göre yaptığım çıkarımda esasen sıkıntı hem elinde gücü olan, hem bilgili akıllı -zeki olan insanlar tarafından tüm olumsuzlukların yaratıldığı.
Yani atıyorum siyasi bir parti var tabii bu RTE'den ibaret değil aslında ülkeyi yöneten bilgili, akıllı, zeki insanlar ve ellerinde güc var zira RTE'yi kukla olarak kullanıyorlar. Ve bu insanlar aynı zamanda "kötü"

Ee bunlara hiçbir şey yapamazsın! Yani sizin önünüze gelen gögüs hatları gözüken kadınları bu akıllı-bilgili-aydın-zeki insanlar istiyor.
Ne cevap vereceğinizi merak ediyorum.
Akıllı ve zeki insanlar vakitlerini kadınlara bakarak harcasalardı oldukları konumlara gelemezlerdi. Konuştuğunuz kişi de sizi manipüle etmek için her yolu denemiş. Ayrıca burada konu internet ve gençlik. Siyasi parti yarıştırması değil.

Her yaşta çocuğa her şeyi anlatamazsın. Engellenmesi şart. Çünkü çocukların anlayamayacağı ama engellenmesi gereken durumlar olduğunu düşünüyorum. Tabi ki eğitim de gerekiyor.
Her yaşta çocuğun eline teknolojik aleti tıkıştıramazsın. Her şeyi engelleyerek de çocuğun özgürlüğünü elinden alırsın. İyi bir ebeveyn çocuğuna 3 yaşından itibaren tabletler alıp eline videoyu açıp onu koltukta bırakmaz. Sizin anlamadığınız şey de bu. Her şeyi kısıtlayarak bir yere varabileceğinizi sanarak kendinizi kandırıyorsunuz.

Akıllı ve zeki insanlar vakitlerini kadınlara bakarak harcasalardı oldukları konumlara gelemezlerdi. Konuştuğunuz kişi de sizi manipüle etmek için her yolu denemiş. Ayrıca burada konu internet ve gençlik. Siyasi parti yarıştırması değil.

Her yaşta çocuğun eline teknolojik aleti tıkıştıramazsın. Her şeyi engelleyerek de çocuğun özgürlüğünü elinden alırsın. İyi bir ebeveyn çocuğuna 3 yaşından itibaren tabletler alıp eline videoyu açıp onu koltukta bırakmaz. Sizin anlamadığınız şey de bu. Her şeyi kısıtlayarak bir yere varabileceğinizi sanarak kendinizi kandırıyorsunuz.

Siz öyle zannetmeye devam edin, zibilyontane prno sitesinin olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar, LGBT+ nında olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar DSM mi bir araştırın buna onlar karar veriyor aralarında (inşaat amelesi görmedim)

Siz öyle zannetmeye devam edin, zibilyontane prno sitesinin olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar, LGBT+ nında olmasını isteyen akıllı-zeki-bilgili insanlar DSM mi bir araştırın buna onlar karar veriyor aralarında (inşaat amelesi görmedim)
Niye sürekli "akıllı-zeki-bilgili" insanlar diye ayırma ihtiyacı hissediyorsunuz? Bunların olmasını isteyen çok kişi var ama Türkiye'de çoğu cinsel içerikli site yasaklıdır zaten, bir ara sayısını da paylaşmışlardı.

LGBT'nin de interneti, gençliği veya Türkiye'yi etkileyen bir durumu yok, DSÖ de bunun bir hastalık olmadığını net bir dille belirtti. Bu insanların tercihi, karışmak size düşmez. Dininize göre yasaksa siz yapmazsınız olur biter. İslam inancına göre dinde zorlama yoktur, ben kimseyi zorlamıyorum.

Ayrıca konu hala dediğim gibi "gençler ve internet". Bu sitelere girdiğini aile görüyorsa en başta çocuğa bunun eğitimini vermesi lazım. Eğitim vermeden çocuğu kısıtlayarak hiç kimse cinsel bağımlılıklardan kurtulamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.