İnternet hız testi hangi sitede yapılmalı?

Steam'den herhangi bir 5 10 GB'lık oyunu yüklemeye koyun 1 dakika sonra çıkan değer gerçek download hızınızdır.
Hayır :D Steam'in sunucuları kısıtlı. Benim 940 download veren internetimde Steam'de max 750 ile indirebiliyorum. 750 MBPS mi benim intenetim yani :rofl: Saçma bir mantık uydurmuşsunuz.

Hayır :D Steam'in sunucuları kısıtlı. Benim 940 download veren internetimde Steam'de Max 750 ile indirebiliyorum. 750 Mbps mi benim intenetim yani :rofl: saçma bir mantık uydurmuşsunuz.

Hocam keşke dalga geçmek yerine birazcık araştırsaydınız, Ankara sunucusu ya da İstanbul ve İzmir sunucularını tek tek denemeniz iyi olur, gerçek download değeriniz yüksek ihtimal o kadar olacaktır. Zaten 940 download veren internetiniz 750 indiriyorsa sağlayıcınızda sıkıntı var demektir bu normal değil 200mb kayıp vardır.

Hocam keşke dalga geçmek yerine birazcık araştırsaydınız, Ankara sunucusu ya da İstanbul ve İzmir sunucularını tek tek denemeniz iyi olur, gerçek download değeriniz yüksek ihtimal o kadar olacaktır. Zaten 940 download veren internetiniz 750 indiriyorsa sağlayıcınızda sıkıntı var demektir bu normal değil 200mb kayıp vardır.
Sağlayıcımda sıkıntı yok. Steam'in Türkiye sunucularina yapilan yatırım az. Bir arkadaşım Turk Telekom üzerinden 1 Gbps kullaniyor, o da benimle aynı indirme hızını alıyor Steam'de. Ben ise TurkNet üzerinden 1 Gbps kullanıyorum. Birçok kişi de bu sorundan muzdarip zaten.

Epic Games, Ubisoft'dan vs. indirirken 920 ile indiriyor mesela. Sorun Steam'e özel.

Sağlayıcımda sıkıntı yok. Steam'in Türkiye sunucularina yapilan yatırım az. Bir arkadaşım Turk Telekom üzerinden 1 Gbps kullaniyor, o da benimle aynı indirme hızını alıyor Steam'de. Ben ise TurkNet üzerinden 1 Gbps kullanıyorum. Birçok kişi de bu sorundan muzdarip zaten.

Epic Games, Ubisoft'dan vs. indirirken 920 ile indiriyor mesela. Sorun Steam'e özel.
80mb kayıp, gene ubisoft'un sorunu mu hocam? Hiçbir zaman tam 1gbs alamıyorsanız zaten gerçek download değeriniz 920 falan olmalı

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt