Zaten 7-8 almalısınız sizBağlandığınız sunucu ile alakalı o. Bende 55-60 mbps internet kullanıyorum bazenleri alabiliyorum 7-8mb/s.

Zaten 7-8 almalısınız sizBağlandığınız sunucu ile alakalı o. Bende 55-60 mbps internet kullanıyorum bazenleri alabiliyorum 7-8mb/s.
Bazen aldığımı belirttim. Sunucuya bağlı olarak 4-5mb olarak değişiyor.
Gerekir, ancak indirdiğiniz sunucu yavaş olabilir.
Tamamdır, sunucu sorunuymuş. Pixeldrain üzerinden dosya indirdiğim zaman 7mb/s hızı görüyorum. Diğer kullandığım siteler yavaşmış.Bağlandığınız sunucu ile alakalı o. Bende 55-60 mbps internet kullanıyorum bazenleri alabiliyorum 7-8mb/s.
Hız yükseldikçe fark daha belirgin hale geliyor olabilir. 1000/1000 görünce özendim.Eki Görüntüle 147460
Kendi internetimden örnek veriyorum, uygulama bende her zaman daha tutarlı ve kesin sonuç veriyor. Ve de daha pratik. Bazen aynı çıksa da geçen 25 MBPS fark vardı uygulamada. Hatta ilk bağlattırdığımda site 890 download diyordu, uygulama 930 diyordu.
HayırSteam'den herhangi bir 5 10 GB'lık oyunu yüklemeye koyun 1 dakika sonra çıkan değer gerçek download hızınızdır.
HayırSteam'in sunucuları kısıtlı. Benim 940 download veren internetimde Steam'de Max 750 ile indirebiliyorum. 750 Mbps mi benim intenetim yani
saçma bir mantık uydurmuşsunuz.
Sağlayıcımda sıkıntı yok. Steam'in Türkiye sunucularina yapilan yatırım az. Bir arkadaşım Turk Telekom üzerinden 1 Gbps kullaniyor, o da benimle aynı indirme hızını alıyor Steam'de. Ben ise TurkNet üzerinden 1 Gbps kullanıyorum. Birçok kişi de bu sorundan muzdarip zaten.Hocam keşke dalga geçmek yerine birazcık araştırsaydınız, Ankara sunucusu ya da İstanbul ve İzmir sunucularını tek tek denemeniz iyi olur, gerçek download değeriniz yüksek ihtimal o kadar olacaktır. Zaten 940 download veren internetiniz 750 indiriyorsa sağlayıcınızda sıkıntı var demektir bu normal değil 200mb kayıp vardır.
80mb kayıp, gene ubisoft'un sorunu mu hocam? Hiçbir zaman tam 1gbs alamıyorsanız zaten gerçek download değeriniz 920 falan olmalıSağlayıcımda sıkıntı yok. Steam'in Türkiye sunucularina yapilan yatırım az. Bir arkadaşım Turk Telekom üzerinden 1 Gbps kullaniyor, o da benimle aynı indirme hızını alıyor Steam'de. Ben ise TurkNet üzerinden 1 Gbps kullanıyorum. Birçok kişi de bu sorundan muzdarip zaten.
Epic Games, Ubisoft'dan vs. indirirken 920 ile indiriyor mesela. Sorun Steam'e özel.
Santrale olan uzaklığınız önemli. Ki 1 Gbps tarifede 80 Mbps kayıp gayet normal, tam olarak 1 Gbps alamazsiniz. 950-960 falan olur maksimum.80mb kayıp, gene ubisoft'un sorunu mu hocam? Hiçbir zaman tam 1gbs alamıyorsanız zaten gerçek download değeriniz 920 falan olmalı