Yer
Haddonfield, Illinois
Modemde herhangi bir internet kesintisi olmuyor. Modeme çok da yakın olmamakla beraber kopacak kadar uzak değilim ancak kesilip tekrar bağlanıyor bazen. Kesildiği sırada Wi-Fi ayarlarına bir bakıyorum orada Wi-Fi üzerine basınca bağlaniyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Modemde herhangi bir internet kesintisi olmuyor. Modeme çok da yakın olmamakla beraber kopacak kadar uzak değilim ancak kesilip tekrar bağlanıyor bazen. Kesildiği sırada Wi-Fi ayarlarına bir bakıyorum orada Wi-Fi üzerine basınca bağlaniyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Telefonunuz nedir hocam?

Bende Redmi Note 14 var bende de öyle oluyor, sorunun çözümü TP-Link modemden kaynaklı ZTE'ye geçince bu sorun çözüldü bende.
Not: Redmi serisinde çözümü böyle diğer telefonlarda bilmiyorum.

Bende Redmi Note 14 var bende de öyle oluyor, sorunun çözümü TP-Link modemden kaynaklı ZTE'ye geçince bu sorun çözüldü bende.
Not: Redmi serisinde çözümü böyle diğer telefonlarda bilmiyorum.
TurkNet'te ara ara bunu yaşıyorum. Modemi 1-2 kez kapat aç düzeliyor. VDSL altyapı. Maalesef fiber şart artık her yerde.
Benim de Redmi Note 14 ve Turknet kullanıyorum. Eski evimde VDSL vardı orada hiç olmuyordu böyle bir şey ancak şu an yeni eve geçtim burada fiber var böyle bir saçmalık yaşanıyor.

Türksat'ta aynısını yaşıyorum, iPhone ve Windows cihazımda sıklıkla oluyor oyundaki rankım bile sırf bağlantı kesilip durduğu için düştü.

Tüm firmaların cihazları ve modemlerinde oluyabiliyor bu arada. Vodafone ve Turkcell'de iken aynısını yaşıyordum.
Oyunlar için kablolu bağlantı şart hocam. Modem kesilmediği için kablolu bağlantı kesilmiyor.