Türk Telekom İnternet paketi alıp iptal edince faturaya yansır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
  • Etiketler Etiketler
    iptal

oğuz sasi 41

Yetkin
Yer
cehennem
İyi sosyaller. İnternetim 2 GB kaldığı için 30 GB fatura dönemi yazan paketi aldım, sonra iptal ettim çünkü yenilenme tarihine 3 gün kalmıştı. Bu faturaya yansır mı? İptal etmeseydim 3 gün sonra gidecek miydi satın aldığım paket?

Burada hala görünüyor, iptal etmeme rağmen.

Evet yansır, aldığınız anda iptal etseniz bile kullanım haklarınız kaldığı için ücreti iade etmez.

Hayır aldığınız günden itibaren 1 aylık kullanabilirsiniz. Sonraki ayın aldığınız günü iptal olur.
Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?

Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?
Orada bir hata var gibi duruyor, müşteri hizmetleriyle iletişime geçin bence.

30 GB fatura dönemi yazan paket
Tüm sorun burada aslında, paket 30 günlük veya 1 aylık değil. Paket fatura döneminiz geçerli. Son gün alırsanız 1 gün geçerli, 30 gün varken alırsanız 30 gün geçerli.

İşin hilesi burada aslında.

Boşa gitti yani para

Boşa gitti yani para
Maalesef ki öyle gözüküyor. Açıklamaları okumak çok önemli, dikkat ederseniz bazı paketlerde direkt 30 gün bazı paketlerde ise örnekteki gibi fatura dönemi yazar. Fatura dönemi yazanlar genelde daha ucuzdur.

Bu işin de hilesi budur. Sen dikkat etmeden bir aylık diye alırsın, fatura dönemi olduğu için kalan gün kadar kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…