İyi sosyaller. İnternetim 2 GB kaldığı için 30 GB fatura dönemi yazan paketi aldım, sonra iptal ettim çünkü yenilenme tarihine 3 gün kalmıştı. Bu faturaya yansır mı? İptal etmeseydim 3 gün sonra gidecek miydi satın aldığım paket?
Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?
Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?
Tüm sorun burada aslında, paket 30 günlük veya 1 aylık değil. Paket fatura döneminiz geçerli. Son gün alırsanız 1 gün geçerli, 30 gün varken alırsanız 30 gün geçerli.
Tüm sorun burada aslında, paket 30 günlük veya 1 aylık değil. Paket fatura döneminiz geçerli. Son gün alırsanız 1 gün geçerli, 30 gün varken alırsanız 30 gün geçerli.
Maalesef ki öyle gözüküyor. Açıklamaları okumak çok önemli, dikkat ederseniz bazı paketlerde direkt 30 gün bazı paketlerde ise örnekteki gibi fatura dönemi yazar. Fatura dönemi yazanlar genelde daha ucuzdur.
Bu işin de hilesi budur. Sen dikkat etmeden bir aylık diye alırsın, fatura dönemi olduğu için kalan gün kadar kullanabilirsin.