Detaylar
Kim cevapladı?Jeff_Hardy 41
Uzman
Evet yansır, aldığınız anda iptal etseniz bile kullanım haklarınız kaldığı için ücreti iade etmez.
oğuz sasi 41
Yetkin
Aylık diye almıştım bunu 3 günlük mü kullanabileceğim yani?Evet yansır, aldığınız anda iptal etseniz bile kullanım haklarınız kaldığı için ücreti iade etmez.
Jeff_Hardy 41
Uzman
Hayır aldığınız günden itibaren 1 aylık kullanabilirsiniz. Sonraki ayın aldığınız günü iptal olur.Aylık diye almıştım bunu 3 günlük mü kullanabileceğim yani?
oğuz sasi 41
Yetkin
Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?Hayır aldığınız günden itibaren 1 aylık kullanabilirsiniz. Sonraki ayın aldığınız günü iptal olur.
sanki dediğin gibi geldi banaAnladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?
Jeff_Hardy 41
Uzman
Orada bir hata var gibi duruyor, müşteri hizmetleriyle iletişime geçin bence.Anladım ama fotoğrafa bakarsanız yenilenme bitiş tarihi 10 temmuz yazıyor. Ve paketi alırken fatura dönemi ibaresi vardı. Yine de 1 aylık kullanacağım dimi?
klaizee 33
Üstün
Tüm sorun burada aslında, paket 30 günlük veya 1 aylık değil. Paket fatura döneminiz geçerli. Son gün alırsanız 1 gün geçerli, 30 gün varken alırsanız 30 gün geçerli.
İşin hilesi burada aslında.
oğuz sasi 41
Yetkin
Boşa gitti yani paraTüm sorun burada aslında, paket 30 günlük veya 1 aylık değil. Paket fatura döneminiz geçerli. Son gün alırsanız 1 gün geçerli, 30 gün varken alırsanız 30 gün geçerli.
İşin hilesi burada aslında.
klaizee 33
Üstün
Maalesef ki öyle gözüküyor. Açıklamaları okumak çok önemli, dikkat ederseniz bazı paketlerde direkt 30 gün bazı paketlerde ise örnekteki gibi fatura dönemi yazar. Fatura dönemi yazanlar genelde daha ucuzdur.
Bu işin de hilesi budur. Sen dikkat etmeden bir aylık diye alırsın, fatura dönemi olduğu için kalan gün kadar kullanabilirsin.