Windows 11 kullanıyorsanız: "ayarlar > Ağ ve İnternet" kısmında sağ yukarıda veri kullanımı sekmesi var. Hangi uygulamanın ne kadar kullandığını görebilirsiniz. Zaman aralığını son 24 saat yapın ve Ethernet veya Wi-Fi ise doğru girişi seçin. Ayrıca telefonunuz Android ise veri kullanım sınırı ayarlayabilirsiniz telefon ayarlarından. Windows üzerinden ağı tarifeli ağ olarak işaretleyebilirsiniz.

1725564113734.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopa internet paylaşınca 10 dakikada 600 MB internet yedi bu sorunu nasıl halledebilirim?

Teknik kısımdan ziyade şu geldi aklıma. İnternet paylaştığın cihazı da laptopla beraber kullanıyor musun? Hem cihazda kullandığın hem de laptopta kullandığın internet aynı olduğu için çok fazla harcaması doğal gibi.

Teknik kısımdan ziyade şu geldi aklıma. İnternet paylaştığın cihazı da laptopla beraber kullanıyor musun? Hem cihazda kullandığın hem de laptopta kullandığın internet aynı olduğu için çok fazla harcaması doğal gibi.
Hocam telefonu laptopla beraber kullanmadım telefon kenardaydı.

@sirius Sistem kullanıyor interneti bunu durdurma şansımız var mı?

Son düzenleme:
Hocam telefonu laptopla beraber kullanmadım telefon kenardaydı.

@sirius Sistem kullanıyor interneti bunu durdurma şansımız var mı?
Güncellemeleri durdurabilirsiniz. İnterneti bir süre açıp görev yöneticisinden kullanımı takip edin. Yedeklemeleri de durdurun. Ağı tarifeli bağlantı olarak işaretlemekte biraz yardımcı olabilir.

Güncellemeleri durdurabilirsiniz. İnterneti bir süre açıp görev yöneticisinden kullanımı takip edin. Yedeklemeleri de durdurun. Ağı tarifeli bağlantı olarak işaretlemekte biraz yardımcı olabilir.
Hocam baya bi araştırdım laptopta güncellemeleri nasıl durduracağımı da bilemedim. İlk defa laptoba sahip olduğum için pek bilmiyorum.